NE ZANIMAJU JE TE STVARI

Drea de Matteo o slavnim kolegama i Hollywoodu: ‘Nikad nisam bila dio toga, to nije moj svijet‘

Glumica se proslavila ulogom u seriji ‘The Sopranos‘, a za istu je dobila i nagradu

Drea de Matteo

 Valerie Macon/Afp

Glumica Drea de Matteo priznala je da joj odlazak iz zabavne industrije nije predstavljao veliki problem. Kako kaže, nikada se nije osjećala kao da pripada u Hollywood.

"Znate, jako puno ljudi me pita o izbacivanju iz Hollywooda ili izbjegavanju. To se meni nikad nije dogodilo. Nisam ni bila dio toga. Nikad nisam bila holivudski igrač. Imala sam nekoliko glumačkih uloga u nekoliko televizijskih serija. To sam učinila dobro. Imam čak, znate, i neke nagrade i slično. Ali, nikad nisam zapravo bila dio industrije", rekla je za Fox News Digital.

image

Drea de Matteo

Valerie Macon/Afp

Drea je objasnila zašto nikada nije "igrala igru slavnih". "Ne sviđaju mi se torbice i slična s*anja ili hodanje crvenim tepihom. Ne družim se sa slavnim ljudima. Ne radim to, to jednostavno nije moj svijet. Tako da, to što sam se maknula od toga nije velika stvar", rekla je ona.

Glumica se prisjetila i svoje uloge u seriji "The Sopranos". Pričala je o sceni sahrane u kojoj su ona i Michael Imperioli morali biti "napušeni", a oboje su odlučili tu scenu napraviti autentičnom.

"Morali smo biti jako napušeni na kauču tako da smo pušili travu i to je bila najveća greška koju smo napravili. Nismo znali kako biti u sobi okruženi svim tim glumcima, statistima. Bili smo izbezumljeni", rekla je ona. Ispričala je i kako je tim vizažista stavljao crvenu boju u njihove oči, što njima "nije trebalo".

image

Drea de Matteo i Michael Imperioli u ‘The Sopranos‘

The Hollywood Archive/Hollywood Archive/Profimedia

De Matteo se osvrnula i na dokumentarac "Wise Guy: David Chase and the Sopranos", u kojem je i sama sudjelovala. Rekla je kako joj se nije svidio način na koji su prikazali preminulog Jamesa Gandolfinija.

"On je bio marljiv radnik. Je li ponekad malo naljutio? Naravno da je. Mislim da to svi znamo napraviti. Ali, ispričati pričati o ‘Sopranosima‘, učiniti ga da izgleda kao Tony Soprano, a taj čovjek nije bio ni sličan Tonyju Sopranu. Nimalo. I, znate, on je bio nevjerojatan glumac", ispričala je glumica.

Serija "The Sopranos" osvojila je 21 nagradu Emmy u raznim kategorijama. Gandolfini je osvojio tri nagrade za izvanrednog glavnog glumca u dramskoj seriji, dok je Drea osvojila nagradu za izvanrednu sporednu glumicu u dramskoj seriji.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. listopad 2024 16:15