VRATIO JE DIJAMANTOM

Dramatični prekid pa zaruke: ‘Pippenovu bivšu i Jordanovog sina ništa ne može razdvojiti, pala prosidba‘

Par je viđen na Dan zaljubljenih kako idu na romantičnu večeru, a svi su primjetili veliki prsten na Larsinoj ruci

Larsa Pippen i Marcus Jordan

 Pichichipixx/Splashnews.com/Splash/Profimedia/Pichichipixx/splashnews.com/splash/profimedia

Činilo se da su se Larsi Pippen i Marcusu Jordanu na putu do sreće ispriječili bliski prijatelji i obitelj te da je kraj njihove ljubavi, ali izgleda da se par ponovno ujedinio. Na Valentinovo su zajedno uživali na spoju, piše Page Six.

Zvijezda realityja "Real Housewives of Miami" Pippen hodala je blisko uz svog partnera, inače sina Michaela Jordana. Pažnju je plijenio masivni dijamantni prsten na njezinoj ruci. Obukla je bijelu haljinu i uz nju je nosila Balenciaga torbu od krokodilske kože vrijednu 3000 dolara. Uz partnericu luksuzno se odjenuo i košarkaš. Marcus je nosio crnu Louis Vuitton košulju s pripadajućim hlačama, tenisicama i bejzbolskom kapom. Fotografije njihovog spoja za Dan zaljubljenih pogledajte ovdje.

U ponedjeljak su strani mediji pisali kako je prekid ovog dvojca potvrđen jer su tako govorili izvori bliski paru za medije. Naime, čak su se međusobno obrisali s društvenih mreža i uklonili zajedničke fotografije.

image

Larsa Pippen i Marcus Jordan

Mega/The Mega Agency/Profimedia/Mega/the Mega Agency/profimedia

Izvor je dodao da "se udaljavaju jedno od drugog" zbog "napetosti" u njihovoj vezi u kojoj je navodno to "potaknuo" Marcusov tata, legendarni košarkaš Michael Jordan, "javno osudivši vezu".

Osim toga, Michaelova svađa s Larsinim bivšim mužem, Scottiejem Pippenom, također je navodno stvorila napetost.

"Povijest između Michaela i Scottieja zakomplicirala je stvari, iako su Larsa i Marcus dali sve od sebe da to ne bude problem", objašnjava insajder.

"Na kraju dana, Michael je Marcusov tata, a Scottie je otac Larsine djece", kaže izvor misleći na Scottievu i Larsinu djecu Scottiea Jr. (23), Prestona (22), Justina (19) i Sophiu (16).

image

Larsa Pippen i Marcus Jordan

Richard Alvarez/Instar Images/Profimedia/Richard Alvarez/instar Images/profimedia

Međutim, drugi izvor blizak paru rekao je za Page Six da njihov razlaz "nema nikakve veze s obiteljskim utjecajem, već isključivo s njihovim osobnim rastom."

"Odlučili su odvojiti neko vrijeme kako bi preispitali svoju vezu", naglasio je drugi izvor, ali čini se da je tom preispitivanju došao kraj. Osim što su viđeni na spoju za Dan zaljubljenih, par se ponovno zapratio na Instagram u srijedu. Ranije su izrazili svoju želju da se zaruče.

Podsjećamo, Larsa i Marcus prvi su put potaknuli glasine o spoju u rujnu 2022. nakon što su viđeni na večeri. Iako su u početku nekoliko mjeseci nijekali svoju vezu, službeno su objavili Instagram u siječnju 2023.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
22. travanj 2024 03:22