NE PREDAJU SE

Drama slavnog voditelja: ‘U skladnom je braku 44 godine, a sad su saznali za tužnu dijagnozu...‘

Jay Leno, legendarni voditelj ‘The Tonight Show-a‘ objavio je da mu supruga Mavis boluje od Alzheimera zbog čega je tražio skrbništvo

Jay Leno i Mavis Leno

 Kris Connor/Getty Images/Profimedia/Kris Connor/getty Images/profimedia

Slaveni američki TV voditelj Jay Leno (73) je u petak podnio zahtjev za skrbništvo nad svojom suprugom Mavis Leno (77), potvrđuje Page Six. Podnio je zahtjev jer je Mavis dijagnosticirana Alzheimerova bolest, piše TMZ.

Dijagnoza je tako temelj za zahtjev konzervatorstva, rekao je izvor. Nije jasno kada je Mavis saznala za dijagnozu, ali ročište za skrbništvo bit će 9. travnja.

Bivši voditelj "Tonight Showa" kratko je upoznao Mavis 70-ih nakon što je nastupio u popularnom komičarskom klubu Comedy Store u Los Angelesu, piše People. Sljedeći tjedan službeno su ih upoznali zajednički prijatelji, a ostalo je povijest.

image

Jay Leno i Mavis Leno

Andrew Shawaf/Pacific Coast News/Profimedia/Andrew Shawaf/pacific Coast News/profimedia

Par se vjenčao 1980., unatoč tome što je Jay tvrdio da "nije baš dobar u vezama". On je Mavis promijenio pogled na brak.

"Uvijek sam imala ideju da se nikada neću udati... Ali s Jayem sam počela shvaćati da je ovo prvi put da sam bila s nekim za koga sam imala savršen, miran osjećaj da sam stigla na svoje odredište", prisjetila se. .

Par nikad nije imao djecu, za što Mavis preuzima "punu zaslugu".

image

Jay Leno i Mavis Leno

Shotbyjuliann/Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia/Shotbyjuliann/backgrid/backgrid Usa/profimedia

"Sjećam se da sam rekla svojoj majci kada sam imala 7 ili 8 godina da se nikada neću udati niti imati djecu”, rekla je za Washington Post 2014. godine. "Za mene, to je način na koji žene bivaju zarobljene.”

Mavis je bila uz Jaya kad se vratio na pozornicu komedije u studenom 2022. nakon što je zadobio opekline trećeg stupnja na licu i rukama kao rezultat eksplozije automobila. Kasnije se šalio da je njegovo "potpuno novo lice bolje od onoga što je bilo prije".

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. travanj 2024 19:43