LJUBAVNA DRAMA

Doznalo se zašto je zapravo Adele otkazala koncerte: ‘Zbog njega je ridala danima, pa odjurila na avion‘

Rich Paul sportski je agent, a klijent mu je i LeBron James. Pjevačica je zbog njega odjurila u L.A., a viđena je pred njegovim stanom
 Allen J Schaben/los Angeles Times/Shutterstock Editorial/Profimedia

Prije nekoliko dana svijet su obišle snimke uplakane Adele kako kaže svojim obožavateljima da ipak neće održati planirane koncerte u Las Vegasu, no dok su svi strepili da nešto nije u redu s njom, jer spominjala je i covid, ispostavilo se da je razlog nešto sasvim drugo...

Adele je naime trebala održati nastupe od siječnja do travnja, a obožavatelji koji su potrošili stotine, ako ne i tisuće dolara na ulaznice sada imaju rok do sredine veljače da zatraže pun povrat novca za njih ili da ih zadrže i iskoriste za novi termin koncerta.

Nakon silne drame sada se, kako pišu strani mediji, ispostavilo da je Adele seriju koncerata otkazala zbog ljubavne drame i problema s Richom Paulom, svojim dečkom, sportskim agentom kojem je klijent i NBA zvijezda LeBron James.

image
Kevork Djansezian/Getty Images/Profimedia

Kako se spekulira po tabloidima, 33-godišnja pjevačica je otkazala koncerte samo jedan dan prije početka, a onda odmah iz Las Vegasa odletjela u Los Angeles kako bi bila sa svojim dečkom. Kasnije je zapažena kako napušta Paulov stan.

Izvori bliski Adele tvrde da je plakala tijekom proba i prekidala ih kako bi mogla telefonirati s Paulom s kojim već dulje ima probleme u vezi.

- Adele je plakala, i nije mogla završiti niti jednu probu. Neprestano je bila na liniji s Paulom. Glasno je vikala i jecala. Jedva da je vježbala jer je doživjela sloma - rekao je blizak izvor za britanske tabloide.

Iako nije sigurno što je točno uzrokovalo probleme između Adele i Rich Paula, njezinu odluku da otkaže show zbog problema u vezi mnogi njezini razočarani obožavatelji nazvali su 'neprofesionalnom'. Prema Page Six, stres u Adelinoj vezi natjerao ju je da bude na mjestu gdje jednostavno nije bila sigurna da ide naprijed. Organizatori Live Nation i Caesars Palace navodno su se borili da postignu neki dogovor s pjevačicom koje je dosad za sve krivila covid i lošu organizaciju.

image
Beretta/sims/Shutterstock Editorial/Profimedia

Prije nego se otkrilo da ima ljubavnu dramu, pjevačica je navodno bila nezadovoljna i scenografijom, posebice zbog bazena podignutog na sredini pozornice.

- Na kraju je sve otkazala. Bazen je opisala "otrcano staro jezero". Ideja je bila da se bazen puni vodom dok Adele iz njega izranja pomoću krana koji ju nosi kako bi se stvorila iluzija da stoji na vodi - rekao je izvor za The Sun.

Obožavatelji su već primijetili da, s obzirom na raspored događanja, ona neće moći nastupiti sve do 2023. godine, a možda i nikad.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
13. travanj 2024 09:35