UMRO BEZ OPORUKE

Dovodi se u pitanje nasljeđe pokojnog Aarona Cartera, zaručnica: ‘Ne želim nikakve probleme ili stres‘

Carter se veći dio svog života borio s raznim ovisnostima i problemima vezanima uz mentalno zdravlje

Aaron Carter

 Mediapunch/Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia/

Obitelj Aarona Cartera ne želi završiti u pravnoj bitci oko nasljeđa pokojnog pjevača. Majka preminule bivše dječje zvijezde, Jane Carter, nedavno je rekla za TMZ da, iako tek treba upoznati svog jednogodišnjeg unuka, Princea, želi da on naslijedi svu očevu imovinu jer obitelji "ne treba novac", piše Page Six.

Jane je također izjavila da bi voljela imati "određeni odnos" sa svojim unukom i Aaronovom zaručnicom, Melanie Martin, koja trenutno ima skrbništvo nad Princeom.

image

Melanie Martin i Aaron Carter

Nakon što je Aaron tragično preminuo u svojoj kadi u dobi od 34 godine 5. studenog ove godine, Jane je zamolila svoju kćer, Angel, ujedno i Aaronovu blizanku, da podnese peticiju i postane upraviteljica njegova imanja. Iako je pjevač preminuo bez oporuke, njegovu osobnu imovinu i portfelj nekretnina, koje navodno vrijede oko pola milijuna dolara, najvjerojatnije će naslijediti njegov sin, sudeći prema kalifornijskim zakonima o nasljeđivanju.

image

Melanie Martin i Aaron Carter

Kwkc/mega/The Mega Agency/Profimedia/Kwkc/mega/The Mega Agency/Profimedia

Martin, koja je bila primorana iseliti se iz kuće u Los Angelesu koju je dijelila s Aaronom, također je ovaj tjedan progovorila o oporuci.

- Ne želim nikakve probleme ili stres zbog Aaronovog imanja - rekla je 30-godišnja Martina za Us Weekly, ističući da ona "ne želi loš odnos" s njegovom rodbinom.

- Samo želim da se brine o Princeu i želim da Aaronovo nasljeđe živi dalje...Tko god želi biti u Princeovom životu, može biti u Princeovom životu - rekla je. Inače, ponosna majka prošlog je tjedna proslavila prvi rođendan svoga sinčića i osvrnula se na Aaronovu smrt.

Kao što je ranije objavljeno, Carter se veći dio svog života borio s raznim ovisnostima i problemima vezanima uz mentalno zdravlje. Aaron je u trenutku smrti navodno pronađen s nekoliko limenki komprimiranog zraka i bočicama tableta na recept. Uzrok njegove smrti tek treba biti utvrđen, čekaju se toksikološki nalazi.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
29. svibanj 2024 08:40