SEKSI BAKA

Dolly Parton (77) pokazala trbušne mišiće i utegnute noge u kostimu navijačice: ‘Vidi, napalila je Tonyja!‘

Parton je svojom pojavom preplavila društvene mreže, a gledatelji su komentirali tjelesnu građu glazbene ikone koja prkosi godinama

Dolly Parton

 Ian Halperin/Upi/Profimedia/Ian Halperin/upi/profimedia

Malo je reći kako je 77-godišnja Dolly Parton oduševila publiku noseći oskudnu odjeću navijačice Dallas Cowboysa dok je nastupala na utakmici teksaškog tima protiv Washington Commandersa u Arlingtonu u četvrtak navečer. Pjevačica je tom prilikom pokazala svoje trbušne mišiće i zategnute noge dok je na pozornici izvodila neke od svojih najvećih hitova, uključujući "Jolene". Parton je također svojom pojavom preplavila društvene mreže, a gledatelji koji su kod kuće gledali utakmicu za Dan zahvalnosti istovremeno su na X-u komentirali tjelesnu građu glazbene ikone koja prkosi godinama.

"Ona ima 77 godina i Dolly Parton je upravo pokazala Madonni kako se to radi", hvalio je jedan korisnik X-a, implicirajući da country pjevačica graciozno stari.

"Joe Biden ima 81 godinu. Donald Trump ima 77 godina. Ako moramo izabrati staru osobu, neka to bude Dolly Parton", izjavio je drugi stručnjak za društvene mreže. Treća je osoba jedva nalazila riječi nakon što je na malom ekranu ugledala blještavu plavušu. "SVETI PAKAO", napisali su.

image

Dolly Parton

Richard Rodriguez/Getty Images Via Afp

Čak je i komentator NFL-a Tony Romo ostao zadivljen, a Barstool Sports podijelio je snimke bivšeg igrača koji se bez zadrške divi Parton. "Mislim, izgleda nevjerojatno, zar ne?" izjavio je Romo bez daha. "Ona je divna. Tko ne voli Dolly Parton?". Barstool Sports se našalio na komentatorov oduševljeni prikaz, napisavši na X-u: "Dolly Parton je Tonyja Roma NAPALILA."

Prošlog mjeseca, u intervjuu za Guardian, Parton je otkrila da je svoj kultni, kičasti izgled temeljila na "gradskoj skitnici", lokalnoj ženi koja je nosila štikle i uske suknje.

"Bila je živopisna. Imala je žarko crveni ruž, duge crvene nokte. Imala je cipele s visokom petom, male plutajuće plastične zlatne ribice u petama, kratke suknje, dekoltirane majice, i jednostavno sam mislila da je lijepa. Kad bi ljudi rekli: ‘Ona je samo smeće‘, ja bih uvijek odgovorila: ‘Pa, to ću i ja biti kad odrastem‘", otkrila je Parton.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
15. travanj 2024 19:46