VRUĆE LJETO

Dok svi pričaju o njezinom novom slavnom dečku, Irina Shayk osvanula u - toplesu!

Ovaj fotosession dolazi usred njezine romanse s umirovljenom NFL superzvijezdom Tomom Bradyjem

Irina Shayk

 /admedia/Sipa Press/Profimedia//admedia/sipa Press/profimedia

Ruski supermodel Irina Shayk podijelila je niz fotografija s ljetovanja koje provodi s bivšim partnerom Bradleyjem Cooperom. Na tim slikama Irina pozira na golemim stijenama u toplesu.

‘Stjenovito ljeto", napisala je ljepotica u opisu fotografija koje je objavila na svojem Instagram profilu kojeg prati 22, 7 milijuna ljudi. Ovaj fotosession dolazi usred njezine romanse s umirovljenom NFL superzvijezdom Tomom Bradyjem. Na većini slika, Shayk se može vidjeti kako pokriva svoje gole grudi rukama.

Pored toga u svojim Instagram pričama, Shayk je objavila fotografiju Coopera bez majice kako leži na kajaku koji se nalazi nedaleko od stijena uz obalu. Shayk (37) i Cooper (48) nisu zajedno već četiri godine, otkako su se 2019. odlučili razići. Iako su se mogli razdvojiti kao par, još uvijek su morali održavati neki privid veze kako bi bili suroditelji svoje šestogodišnje kćeri Lee, a toga se očito i dalje drže.

image

Irina Shayk i Bradley Cooper

Instagram/Irina Shayk

Bradyja je Irina srela u lipnju na vjenčanju zajedničkog prijatelja na talijanskom otoku Sardiniji. Isprva su opovrgavali romansu, no onda su viđeni zajedno u više navrata u srpnju i kolovozu, uključujući i kada je nedavno umirovljeni sportaš fotografiran kako nježno miluje lice djevojke s naslovnice u svom automobilu čekajući na semaforu da se upali zeleno svjetlo.

Prije samo dva tjedna, Shayk i Brady fotografirani su kako napuštaju isti hotel s pet zvjezdica u Londonu, u razmaku od pet minuta.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 02:45