KAKVA MAMA, TAKVA KĆI

Dok kći pokazuje impresivne obline na tatinoj jahti, mama Heidi trese grudima i snima se za Instagram

Leni je radila i za Versace i Dior, a puno prašine podiglo je i njezino poziranje u donjem rublju s majkom za brend Intimissimi

Leni i Heidi Klum

 Instagram/Profimedia/

Leni Klum, kći slavne manekenke Heidi Klum (50), uživa u luksuznom odmoru na jugu Francuske, a pritom je pokazala sve svoje adute.

19-godišnja manekenka viđena je kako se sunča u minijaturnom plavom bikiniju na jahti svog oca, talijanskog biznismena Flavija Briatorea (73). Leni se zabavljala u društvu prijatelja, izležavala se na palubi te prskala u moru.

Iako joj je Flavio otac, bivši očuh Seal posvojio je Leni prije dosta godina. Njezina majka Heidi nedavno je bila na odmoru u Italiji sa svojim suprugom, gitaristom Tokio Hotela Tomom Kaulitzom.

Leni je krenula majčinim manekenskim stopama, a pokazala je impresivnu figuru u bikiniju. Otac joj se također pridružio na suncu te su proveli malo kvalitetnog ‘tata-kći‘ vremena.

Leni je inače uspješna u svijetu modelinga, a prije dvije godine pojavila se na naslovnici njemačkog Voguea. Njezina majka bila je oduševljena kćerinim uspjehom.

"Tako sam ponosna na tebe. I ne zato što si odabrala krenuti ovim putem. Znam da kojim god putem krenula, bit će to tvoj put. Oduvijek si znala što želiš, a što ne želiš. Ti nisi mini-ja. I jako sam sretna što sada možeš pokazati svijetu tko si zapravo TI", napisala je tada ponosna mama na društvenim mrežama.

Leni je radila i za Versace i Dior, a puno prašine podiglo je i njezino poziranje u donjem rublju s majkom za brend Intimissimi.

A kad smo već kod majke, i ona se dobro zabavljala dok joj je kći guštala na jahti.

Atraktivna Heidi objavila je video na Instagramu u kojem otkriva svoju razigranu, seksi stranu.

"Što radite kad ste na večeri sa svojom ljubavi... osim što jedete?", napisala je u opisu videa na kojem sjedi i zavodljivo trese svojim bujnim grudima. Tagirala je i svog supruga koji je, nema sumnje, uživao u ovome ‘desertu‘.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
05. ožujak 2024 19:50