ŠTO ZAPRAVO ŽELI?

Do jučer je poricao da se razvodi, a sada je viđen s 22-godišnjakinjom s kojom je ‘već neko vrijeme u vezi‘

Slavni reper nekoliko je puta viđen u društvu 22-godišnje manekenke s kojom je djelovao vrlo blisko...

Kanye West

 Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia

Slavni reper Kanye West navodno već neko vrijeme ljubi 22-godišnju manekenku Vinetriu, no ne zna se kada je njihova veza službeno započela.

Ovog su vikenda viđeni zajedno na debitantskoj košarkaškoj utakmici njegove Donda akademije u Minneapolisu, gdje su ih paparazzi snimili na tribinama. Dvojac o kojem se naveliko šuška u američkim medijima izgledao je vrlo blisko.

Vinetria je također navodno bila s njim u Miamiju prošlog mjeseca kad je snimao intervju za Drink Champs, a tijekom kojeg je izjavio da je Kim Kardashian 'još uvijek njegova supruga' i dodao da nije vidio nikakve papire za razvod.

No, čini se da je, dok čeka Kiminu povratnu informaciju želi li i dalje biti njegova supruga, Kanye odlučio malo 'skratiti vrijeme' pa je tako s Vinetriom viđen još koji put, a snimke su podijelili i na Instagramu.

Njihova romansa našla se u središtu pozornosti samo nekoliko mjeseci nakon što su ga američki mediji povezivali sa supermodelom Irinom Shayk - i to mjesec dana nakon što je Kim Kardashian podnijela zahtjev za razvodom nakon sedam godina braka.

Veza njega i Irine navodno je trajala do kraja kolovoza, a blizak izvor rekao je 'da to nije bilo ništa ozbiljno'. Kim Kardashian je pak s druge strane viđena s komičarem Peteom Davidsonom (27), a navodno su čak dvije večeri proveli zajedno tijekom putovanja u New York. Prvu su večer navodno proveli u jednom restoranu, gdje je Davidson 'priredio privatnu večeru na krovu samo za njih dvoje', a drugog su dana zajedno snimljeni u klubu Zero Bond u New Yorku.

Jedan je izvor izjavio da je među njima prisutna kemija i da je Pete zaintrigirao Kim, piše Daily Mail. Također je dodao i da Davidson često 'hvata Kim za struk, daje joj komplimente za njezinu stražnjicu te joj dodiruje kosu' kada su zajedno. "Kristalno jasno joj daje do znanja da mu se sviđa", rekao je izvor i dodao: "Definitivno se ne drži po strani niti se poigrava s njom jer ju želi. I čini se da njoj godi ta pažnja. Lijepo ju je vidjeti sretnu."

Kada se saznalo da je Kim viđena s komičarem, Kanye e prestao pratiti svoju bivšu suprugu na Instagramu, a izvori tvrde da je njezina obitelj zabrinuta zbog njegove reakcije.

"Svi su u obitelji zabrinuti zbog toga kako će Kanye reagirati na to da Kim toliko vremena provodi s Peteom. Kanye je nedavno izjavio da i dalje želi biti s njom, tako da sigurno ovo ne podnosi dobro", rekao je izvor.

Kim je navodno tražila savjete od svojih prijatelja i obitelji o tome treba li dati šansu Peteu i oni su je na to 'potaknuli'.

"Jedna od prvih stvari koje je Kim napravila, bilo je to da je potražila savjet od svoje obitelji i prijatelja, te su je svi potaknuli na to. Već neko vrijeme je vrlo očito da joj nedostaje zabave i smijeha u životu, a Pete to, naravno, nudi u izobilju", otkriva izvor blizak reality zvijezdi.

image

Kim Kardashian i Pete Davidson

Backgrid/Backgrid Uk/Profimedia

Situacija se dodatno zakomplicirala nakon nedavnog Kanyeovog intervjua u kojem je Kim nazvao 'svojom ženom'. "SNL tjera moju ženu da kaže: 'Eazvela sam se od njega' na TV-u jer su htjeli da se ta priča završi. A ja nikada nisam vidio papire za razvod. Mi čak nismo ni rastavljeni. To mi nije nešto s čim se šalim. Moja djeca žele da njihovi roditelji ostanu zajedno. Ja želim da budemo zajedno", rekao je Kanye.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 07:27