PRIJETI JOJ I ZATVOR

Djevojka koja je zagorčala život nogometnim zvijezdama: ‘Ne kupujem hranu, samo SIM kartice...‘

Prestala sam kupovati hranu kako bih imala više novca za nove brojeve. Bit ću brža od tebe, napisala je u jednoj poruci ‘Devil Baby‘

Orla Melissa Sloan

 Jordan Pettitt/Pa Images/Profimedia/Jordan Pettitt/pa Images/profimedia

Orla Sloan (21), influencerica koja se na društvenim mrežama koristi imenom "Devil Baby" (vražja beba), uhodila je i uznemiravala trojicu nogometaša Premier lige, objavio je Prekršajni sud u Westminsteru, a prenosi The Mirror. Problematična plavuša navodno je poslala desetke SMS-ova te poruka na WhatsAppu i Instagramu veznjaku Chelseaja, Masonu Mountu, njegovom suigraču Benu Chilwellu i bivšem suigraču Billyju Glimouru, a nekoliko puta svu trojicu je i zvala.

Orla i Mount navodno su imali kratkotrajnu aferu, a influencerica je koristila nekoliko različitih telefonskih brojeva i profila na društvenim mrežama kako bi progonila nogometaše. Čak je lažno tvrdila i da čeka Gilmourovo dijete, iako s njim nikad nije imala seksualne odnose.

Sloan se na sudu izjasnila krivom za uhođenje, a sve optužbe protiv nje odnose se na razdoblje od lipnja do listopada prošle godine. Puštena je na slobodu uz jamčevinu, a saslušanje prije izricanja kazne zakazano joj je za 20. lipnja. Proglase li je krivom, prijeti joj i zatvorska kazna.

U sudnici je rečeno kako su Mount i Sloan imali seksualan odnos nakon što su se upoznali na kućnoj zabavi kod Bena Chilwella u studenome 2020. Ostali su u kontaktu još oko šest mjeseci, a onda je Mount odlučio okončati vezu.

- Nakon što je o tome obavijestio Orlu, počelo je ‘bombardiranje‘ porukama. Molio ju je da prestane s tim, no ona je nastavila pa joj je na kraju morao blokirati broj. Zatim je počeo primati poruke s novih brojeva - rekao je tužitelj.

Sloan je navodno koristila 21 različit telefonski broj kako bi maltretirala Mounta, a neke poruke sadržavale su kolaže koji su prikazivali nogometaša s drugim ženama. U jednoj poruci čak mu je napisala: "Prestala sam kupovati hranu kako bih imala više novca za nove brojeve. Bit ću brža od tebe".

- Zabrinuo sam se, kao da je imala neku bolesnu fiksaciju na mene, nije znao za što je sposobna. Ona zna otprilike gdje živim i gdje treniram. Bio sam u strahu da će mi, ako me ne uspije kontaktirati, banuti na trening - rekao je proganjani Mason.

Na sudu su pročitane i poruke koje su dobivali i drugi nogometaši, uključujući Chilwella, kao i članovi obitelji te prijatelji žrtava.

- Orlino ponašanje nije normalno. Zbog njezinih poruka nisam mogao spavati bez tableta. Sve to negativno je utjecalo na moju izvedbu i profesionalan život. Bilo je stvarno uznemirujuće - izjavio je Gilmour.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. travanj 2024 13:41