INTERVENIRALA POLICIJA

DIVLJAČKI ISPAD SINA JEAN-CLAUDEA VAN DAMMEA Cimeru prijetio nožem, ostavio krvavi trag u stubištu zgrade, u stanu skrivao drogu...

 
 Getty Images

Nicholas Van Varenberg, 21-godišnji sin holivudske zvijezde Jean-Claudea Van Dammea i američkog modela Darcy Lynn LaPier, uhićen je u nedjelju u gradu Tempeu u Arizoni.

Portal TMZ prenosi kako je policija pokucala na vrata Nicholasova stana nakon što je anonimni susjed prijavio mladićev divljački ispad u zgradi - Van Varenberg je navodno šakom udarao u dizalo, pritom ozlijedio ruku i ostavio krvave tragove na podu stubišta.

Istražitelji su obavili obavijesni razgovor s glumčevim sinom, napravili zapisnik i otišli.

Samo 20-ak minuta poslije prvog incidenta, stanari su vidjeli Nicholasova cimera kako unezvjereno bježi iz njihova zajedničkog stana i viče da ga je pomahnitali prijatelj pokušao ubiti nožem.

- Poludio je jer sam vam otvorio vrata i pustio vas unutra - rekao je mladić policajcima, koji su odmah pretražili stan te u njemu pronašli nož, ali i drogu, točnije marihuanu.

Van Varenberg je uhićen jer je cimeru ograničavao slobodu kretanja i prijetio mu nožem, a zaradio je i kaznenu prijavu zbog posjedovanja droge.

Maricopa County Sheriff's Office

Nics coming home soon #springbreak #ASU #TKE #20 #myhandsomeson ❤ #vacation #snowboarding @nicvandamme @jcvd

A post shared by Darcy LaPier (@darcylapier) on

Last night dinner in Az @nicvandamn #sushiroku #proudmomma #backoffgirls

A post shared by Darcy LaPier (@darcylapier) on

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. svibanj 2024 16:26