EMOTIVNA TORI

Dirljiva posveta pokojnom kolegi: ‘Luke Perry spasio me od nasilnika koji me maltretirao‘

Bila sam mlada, nesigurna tinejdžerica. Zbog tebe sam se osjećala vrijednom kao čovjek, žena i komičarka, prisjetila se glumica
Tori Spelling i Luke Perry
 INSTAGRAM

Tori Spelling (48), zvijezda kultne serije "Beverly Hills", u ponedjeljak se na svom Instagram profilu prisjetila lijepih trenutaka s prerano preminulim kolegom Lukeom Perryjem, prenosi Daily Mail.

U čast njegova 54. rođendana Tori je objavila fotografiju na kojoj je on ljubi u obraz, a ona se smiješi.

"Silno mi nedostaješ. Ne prođe ni dan da ne pomislim na tebe", napisala je uz fotografiju.

"Sjećam se da sam te upoznala kao mlada nesigurna tinejdžerica. Bio si prvi dečko zbog kojeg sam se osjećala vrijednom kao čovjek, žena i komičarka", prisjetila se.

Tori je na svom Instagram profilu također opisala incident s bivšim dečkom u kojem joj je Luke Perry pružio podršku. Naime, Spelling je za vrijeme snimanja serije bila u vezi s nasilnikom koji ju je redovito verbalno maltretirao. Glumica tvrdi da se Luke svađao i zauzimao za nju te ju svakodnevno tješio.

"Voljela sam dobivati Lukeove pozive i poruke. Uvijek bi me pitao za djecu i poručivao da ih ujak Luke voli", rekla je.

"Žalim samo zbog dvije stvari. Nismo uspjeli dogovoriti dugo planiranu Taco večeru kod tebe i tvoje obitelji i nismo uspjeli snimiti horor film u kojem je trebala glumiti cijela glumačka postava 'Beverly Hillsa'", zaključila je.

Luke Perry umro je 2019. godine od posljedica srčanog udara, a netom prije toga glumio je u "Once upon a Time in Hollywood", filmu poznatog redatelja Quentina Tarantina.

Kultna serija "Beverly Hills" snimala se od 1990. do 2000. godine, a prati život grupice djevojaka i mladića.

image
glumačka postava TV serije 'Beverly Hills'
Supplied By Lmk/Landmark/Profimedia
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
11. travanj 2024 08:12