KOLEGE TUGUJU

DIRLJIV OPROŠTAJ KOLEGICA OD LEGENDARNOG GIGE 'Sigurna sam da je smrt samo vidljivi prekid ljubavi. Uvijek ću voljeti mog televizijskog tatu...'

 
 Instagram, CROPIX, screenshot Youtube

Nakon jučerašnje vijesti o smrti velikog srpskog glumca Marka Nikolića, kolege se od njega opraštaju dirljivim riječima. Podsjetimo, Marko Nikolić (72) je preminuo od teške bolesti. Glumca je proslavila uloga Gige Popadića u kultnoj televizijskoj seriji 'Bolji život', a iza sebe ima niz antologijskih uloga u kazalištu, na televiziji i filmu.

U TV seriji Bolji život, Nikolić je glumio uz Lidiju Vukićević, Svetlanu-Cecu Bojković, Dragana Bjelogrlića i Borisa Komnenića.

'Sigurna sam da je smrt samo vidljivi prekid ljubavi. Volim te, Gigo, i uvijek ću voljeti mog televizijskog tatu', napisala je na Instagramu glumica Lidija Vukićević koja je u toj seriji glumila Violetu, a uz to je objavila i zajedničku fotografiju s glavnim glumcima iz Boljeg života, javlja Gloria.rs.

Da joj je jako teško nakon vijesti o smrti legendarnog Gige, rekla je i Svetlana-Ceca Bojković, koja je u seriji imala ulogu njegove supruge Emilije.

'Strašno mi je teško. Ne mogu vam opisati koliko mi je žao što se toliko mučio. On je bio divan čovjek i nije zaslužio ovakav odlazak. Nismo se vidjeli i čuli, ali su mi rekli da se izvukao iz te bolesti. Bio je pun nade da će sve to pobijediti, a nažalost se dogodilo suprotno', rekla je Bojković za Blic i dodala da je bilo divno raditi s njim.

'Bio je toliko svestran. On je imao širok krug interesa, njega nije zanimala samo gluma. Čovjek je s njim mogao pričati o svemu, o raznim temama. Bio je radoznao i otvorenog uma. Bio je i pouzdan prijatelj, pravi. Uvijek je bio nasmijan i volio se šaliti. Ako bih ja nešto izjavila duhovito, on bi se samo nastavio na to. Uvijek smo se šalili na snimanima. Bilo je divno raditi s njim', rekla je glumica Bojković.

Podsjetimo, Nikolić se dugo borio s teškom bolešću, a prošle je godine u jednom intervjuu ispričao da je na kemoterapiju putovao gradskim prijevozom, a često u autobusu nije bilo mjesta za sjesti, prenose srpski mediji.

'Išao sam stalno na onkologiju. Bože, hvala ti, sad idem samo jednom u šest mjeseci. Jednom sam ušao u punu 33 i jedva sam se ugurao. Na kraju platforme autobusa stajao je jedan grmalj i kada me je ugledao, iznenadio se i rekao: "Marko, da dižem ja nekog?". Rekao sam, nemoj molim dizati nikoga', ispričao je.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
08. svibanj 2024 00:45