U ZANIMLJIVU DRUŠTVU

DiCaprio tulumario na jahti krcatoj ljepoticama: ‘Oko njega samo manekenke... Nisu imale čak ni donje rublje!‘

Zabava na luksuznoj superjahti počela je iza ponoći i trajala do pet ujutro

Leonardo DiCaprio, Tobey Maguire i superjahta

 Profimedia

Slavni glumac Leonardo DiCaprio definitivno zna kako se zabavljati pa je tako nedavno uočen na luksuznoj superjahti milijardera Ernesta Bertarellija zvanoj "Vava II", vrijednoj 150 milijuna dolara.

Prema izvoru, DiCaprio je vrijeme provodio u društvu s Tobeyjem Maguireom i Helly Nahmad na večeri punoj modela koju je organizirao njegov prijatelj i voditelj društvenih mreža, Richie Akiva. Izvor prenosi da je zabava počela iza ponoći i trajala do pet ujutro, a među gostima je bilo podosta poznatih lica: Venus i Serena Williams, Jared Leto, trgovac umjetninama Vito Schnabel, tenisač Reilly Opelka, Vivi Nevo, diplomat Paolo Zampoli i "stotinjak modela".

image

Leonardo DiCaprio i Tobey Maguire

Vem/miamipixx/Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia

- Tamo je bilo oko stotinjak modela. Doslovno nikad u životu nisam vidio više modela, nitko nije izgledao "normalno". Bile su to samo manekenke, manekenke, manekenke...- opisao je izvor Page Sixa i dodao da se na jahti nalazila i grupa djevojaka koje su nosile "haljine s perlama bez ičega ispod, bez donjeg rublja".

image

Jared Leto

Vaem/miamipixx/Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia

Naime, DiCaprio je razgovarao s Bertarellijem, čija se imovinska vrijednost procjenjuje na 8,5 milijardi dolara i čija se obiteljska zaklada fokusira na očuvanje mora i oceana. Poprilično ironično s obzirom da superjahta sa stalnom posadom, helikopterskom platformom, podmornicama i bazenima emitira oko 7020 tona CO2 godišnje, što je prema izvješćima Fast Companyja čini "daleko najgorom imovinom koju možete posjedovati za očuvanje okoliša". Da situacija bude još apsurdnija, 48-godišnji DiCaprio ima vlastitu zakladu i ekološki je aktivist. DiCaprio je inače i ranije tijekom ljeta pohodio zabavu na Bertarellijevoj jahti.

image

Superjahta Ernesta Bertarellija

Antoine Vuela/Bestimage/Profimedia

Također, DiCaprio je u Miamiju prisustvovao godišnjem događaju Seana Penna organiziranom za njegovu Core dobrotvornu organizaciju u Soho Beach Houseu, gdje je na aukciji prodao umjetničko djelo iz svoje privatne kolekcije.

Događaj je prikupio milijun dolara, a nastupali su Diplo, Soleil Moon Frye, hotelijer Alana Faenu i Randea Gerbera, kao i Wyclef Jean. Privatni događaj zauzeo je cijelu plažu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. travanj 2024 07:49