PINK PRIVATNO

Detalji dokumentarca u kojem je pjevačica ogolila dušu: ‘Nadam se da me djeca neće prozrijeti‘

Novi dokumentarni film "Pink: All I Know So Far" prati uspješnu pjevačicu tijekom njene svjetske turneje Beautiful Trauma
Pink u dokumentarcu
 Backgrid/Backgrid Uk/Profimedia

Obožavatelji slavne britanske glazbenice Pink, pravim imenom Alecia Beth Moore, uskoro će dobiti iznimno osoban i blizak uvid u njezinu privatnost kroz novi dokumentarni film "Pink: All I Know So Far", koji prati uspješnu pjevačicu tijekom njene svjetske turneje Beautiful Trauma. A za dokumentarac u kojem se potpuno razotkriva i dopušta uvid u svoj obiteljski život predane majke, 41-godišnja Pink je priznala da se brine kako će njezina djeca jednog dana "prozrjeti stvari kroz radnju filma".

"Ja sam njihova mama i njihova prijateljica, ali jednog dana će spoznati sve ovo, prepoznati postupak, i pronaći istinu ispod površine", objašnjava Pink, dodajući kako su njena djeca odrasla boraveći u hotelima, u avionima i nikad nisu morali brinuti o novcu.

"Ali otkriti će malu Aleciu, koja se još uvijek skriva unutra, koja još uvijek uči kako se iscjeliti i samo nadam da će imati milosti i srca da prihvate da sam ljudsko biće kao i oni", napomenula je uoči dokumentarca koji je danas objavljen.

Film je prikazao i nagrađivanu umjetnicu koja se trudi uskladiti nastupe s odgojem kćeri Willow (9) i sina Jamesa (4) zajedno sa suprugom Careyem Hartom. U sceni u kojoj stoji uz svog 45-godišnjeg muža Careya Pink oduševljeno govori o vozaču motorističkih utrka, u kameru naglašavajući kako su sretniji no ikad nakon 19 godina braka.

Također se dotakla i problematične prošlosti, uključujući razvod roditelja i samotnog petog rođendana, događaja na koji niti jedan od njezinih prijatelja nije došao. Dokumentarac će imati premijeru 21. svibnja na Amazon Prime Videu i obožavatelje odvesti iza scene svjetske turneje Beautiful Trauma koja je trajala od ožujka 2018. do svibnja 2019. Ranije ovog mjeseca pušten je i prvi trailer filma o glazbenoj zvijezdi, koji počinje crno-bijelom scenom u kojoj Pink češlja i suši svoju plavu kosu.

image
Pink u dokumentarcu na Amazonu
Backgrid/Backgrid Uk/Profimedia

"Oduvijek sam htjela biti rock zvijezda, ali sam sanjala da ću biti mama", govori u kameru dok je djeca promatraju tijekom probe.

"Sad kad imam svoju obitelj, svoj tim, svoje obožavatelje ovdje sa mnom, to je više i od najluđih snova", zaključila je.

Trailer iz crno-bijelog okreće u sliku u boji kad se Pink pojavi pred prepunim gledalištem punim fanova koji urlaju, a završava scenom u kojoj se prvi doticaj s obožavateljima miješa sa scenom u kojoj u backstageu njezin sin Jamesom zove svoju mamu.

Pink se vidi kako drži sina i ljubi ga dok hoda iza pozornice, a njezin glas u pozadini govori kako "nema šanse da mama može otići od svojie djece i ne misliti na njih svake moguće sekunde". Također je se može čuti kako priča kako su brojne mame glazbenice "odustale od turneja jer je neizvedivo da možete odraditi oboje", a to kazuje dok se oslanja na supruga Careya.

image
Pink s kćeri
Face To Face/Face To Face/Profimedia

"Jednostavno želite otići u ljetni kamp i imati živahnu kuću, ali mama je na turneji", govori Pink, a njezina kći Willow potvrđuje.

Pjevačica je ispričala i kako njezina obitelj ide po cijelom svijetu i okruženi su ljudima koji strastveno rade svoj posao. Djeca se vide kako sviraju violinu, dok Pink dodaje: "To je više od obrazovanja koje sam ja imala".

Trailer pokazuje brojne scene iza pozornice, iz autobusa za turneje i različitih dvorana i stadiona, pa i kultnog londonskog Wembleya gdje je publika u deliriju. Sve završava pjevačicinim riječima: "Želim biti dostojna svoje obitelji. To je koncert, to je turneja, ali je to i priča naših života".

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. travanj 2024 04:36