ELLEN BARKIN

Deppova bivša tvrdi da joj je dao drogu prije spolnog odnosa: ‘Pitao me želim li se je*** s njim. Takvi su zlostavljači‘

Kako tvrdi glumica, Depp je većinu vremena bio pijan, napušen i nadrogiran, a također je bio nasilan i ljubomoran

Johnny Depp

 Mart/Kcs Presse/Profimedia

Glumica Ellen Barkin govorila je o svom odnosu s Johnnyjem Deppom u iskazu koji nije objavljen na njegovu suđenju za klevetu od 100 milijuna dolara protiv bivše supruge Amber Heard.

Barkin je u videosnimci izjavila da je Depp s prijezirom gledao na ljude za koje je smatrao da su ispod njega te da je jednom svoga pomoćnika nazvao ‘svinjom‘.

Glumica je u početku pomislila da je Depp vrlo šarmantan, a u iskazu je dodala kako je većina zlostavljača takva.

Također tvrdi da joj je slavni glumac za vrijeme njihova prvog spolnog odnosa dao određenu vrstu droge naziva Quaalude pitajući je želi li se je*** s njim.

image

Ellen Barkin

Johannes Eisele/Afp/Profimedia

Tvrdnje su otkrivene u nedavno nezapečaćenim dokumentima iz slučaja Depp protiv Heard, koji je završio tako što je porota presudila u korist Deppa i dodijelila mu 8,35 milijuna dolara odštete.

Sud u Virginiji odbio je zahtjev njegove bivše supruge za poništenje suđenja.

image

Amber Heard

Evelyn Hockstein/Afp

Barkin je rekla da je zvijezdu filma ‘Pirati s Kariba‘ upoznala negdje 1990. te da je bila bliska s njim 10 godina, uključujući i zajedničku ulogu u filmu ‘Strah i prijezir u Las Vegasu‘.

Njihovo druženje završilo je kada ju je u hotelu u Sin Cityju gađao bocom vina.

Porota je vidjela neke od njenih video iskaza, a transkript ostatka je otpečaćen ovaj tjedan.

Kada je govorila o incidentu u kojem ju je Depp gađao bocom vina, Barkin je rekla da nije bila iznenađena jer je oko njega ‘uvijek bio osjećaj nasilja‘.

- On se dere, verbalno nas vrijeđa, te stvari možete vidjeti, rekla je 68-godišnja glumica.

Kako tvrdi, kada bi god Depp bio u blizini, uvijek je bilo buke.

Na pitanje na koga je vikao, glumica je odgovorila ‘na njegova pomoćnika‘.

Unatoč tome što je sebe nazivao ‘južnjačkim džentlmenom‘, njegova prva ponuda za seks s Barkin bila je sve samo ne to, kako ona svjedoči.

- Dao mi je drogu i pitao me želim li se je*** s njim, tvrdi ona.

Deppov način odnošenja prema Barkin bio je toliko loš da nakon što su prekinuli, njen brat nije dopustio da sjedne za njihov stol kada su se sreli u restoranu, kaže ona.

U svom iskazu pred porotom tijekom suđenja, Barkin je ispričala više detalja o vremenu provedenom sa slavnim glumcem. Na pitanje je li njihova veza postala romantična, Barkin je sa smiješkom rekla da se to dogodilo 1994. kada se ona preselila u Hollywood. Kaže da je prijateljstvo krenulo od platonskog do romantičnog, a zatim je zatražila da se ispravi zapis.

- Možeš li to promijeniti u ‘seksualno‘? Hvala, naglasila je.

Prema njezinim riječima, veza je trajala nekoliko mjeseci kada bi ona odlazila kod njega ili bi on dolazio kod nje tri ili četiri puta tjedno. Istaknula je kako je uvijek bila svjesna da glumac ‘previše pije‘.

- Većinu vremena je bio pijan, a najviše je volio piti crno vino, prisjetila se.

Također ga je vidjela kako konzumira kokain, marihuanu te halucinogene droge. Na pitanje koliko se to puta dogodilo, Barkin odgovara kako je uvijek ili pio ili pušio marihuanu. Jedan od odvjetnika njegove bivše supruge Heard upitao ju je: ‘Je li se Depp ponašao na način koji je bio van kontrole?‘

- Da. Gospodin Depp je bacio bocu vina preko hotelske sobe, u Las Vegasu dok je snimao ‘Strah i prijezir u Las Vegasu‘. U tijeku je bila svađa između Johnnyja Deppa i njegovih prijatelja u sobi, kao i asistenta, odgovara Barkin. Glumica se nije mogla prisjetiti je li boca bila puna, no ističe da nikoga nije pogodila, već ju je bacio s druge strane hotelske sobe.

Što se tiče prekida s Deppom, bio je to ‘veliki zbogom‘ nakon čega se više nije čula s njim. Dodala je kako je tijekom njihove veze bilo puno ljubomore kada bi joj glumac govorio da ne radi određene stvari.

- On je ljubomoran čovjek, kontrolira, gdje ideš, s kim ideš. Što ste radili sinoć. Jednom sam imala ogrebotinu na leđima koja ga je jako naljutila jer je inzistirao da je to posljedica seksa s osobom koja nije on, ispričala je.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
17. travanj 2024 06:42