HORDA OBOŽAVATELJA

Deppomanija se otela kontroli, Johnny je sve nervozniji: ‘Napadaju ga gdje god krene!‘

Na fotografijama je izgledao uznemireno dok ga je jedan muškarac držao za desnu ruku, a drugi stajao usko iza njih

Johnny Depp

 Backgrid Uk/Profimedia

Otkako je dobio tužbu za klevetu protiv Amber Heard, Johnny Depp svoje vrijeme provodi u Velikoj Britaniji. Ovaj tjedan, glumac je odsjeo u hotelu Grand, a osiguranje ga je moralo ispratiti zbog velike gužve obožavatelja vani jer je njegova ionako velika popularnost dodatno naglo porasla nakon suđenja. Na fotografijama je izgledao uznemireno dok ga je jedan muškarac držao za desnu ruku, a drugi stajao vrlo blizu iza njih.

Jedan izvor je rekao da ga njegov sigurnosni tim drži podalje od "velike gužve", dok je drugi rekao: "Gdje god da krene, obožavatelji ga napadaju."

Johnny je nosio crno-sivi sako i sunčane naočale, a u lijevoj mu je ruci bila keramička šalica za kavu, iako je nejasno što je, ako je uopće, bilo u njoj.

Nekoliko sati prije toga, Depp je pobjedu proslavio u indijskom restoranu u Birminghamu. Zakupio je cijeli restoran i slavio do dugo u noć s prijateljima i glazbenim partnerom Jeffom Beckom s kojim trenutno ima nastupe. Potrošio je više od 62.000 dolara na raskošnu večeru koja je uključivala indijska jela, beskrajne koktele i obilje vina. Prema Daily Mailu, Depp i cijela njegova pratnja fotografirali su se s obožavateljima prije nego što su ušli u restoran.

Restoran je na Instagramu podijelio fotografiju glumca i napisao: "Osoba o kojoj se trenutno najviše priča na planeti pridružila nam se sinoć na večeri!"

Jučer se Depp također pridružio TikToku i objavio svoj prvi video u kojem se zahvalio svojim obožavateljima na podršci i istaknuo želju da suđenje ostavi iza sebe.

https://www.tiktok.com/@johnnydepp/video/7106513020917992710?is_from_webapp=1&sender_device=pc&web_id=7083422490021840390

Budućnost Deppa, koji posljednjih mjeseci ne prestaje puniti naslovnice u medijima, nije poznata, međutim, na Heardinu reakciju na spomenuti TikTok video nije trebalo dugo čekati jer je očito bila uznemirena.

"Dok Johnny Depp kaže da 'ide naprijed', ženska prava se pomiču unatrag", rekla je Amber Heard.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
11. travanj 2024 05:11