BAKA U AKCIJI

Demi Moore sjajno pristaje uloga bake: S unučicom i kćerima uživala na tržnici i grickala jagode

Slavna glumica postala je baka 18. travnja kada je stigla malena Louetta, koju je rodila njezina kći Rumer

Demi Moore i Scout 

 Theimagedirect.com/The Image Direct/Profimedia/Theimagedirect.com/the Image Direct/profimedia

Demi Moore uživala je sa svojim kćerima Tallulah i Rumer te mjesec i pol dana starom unučicom Louettom u shopping izletu na Hollywood Farmers Marketu u nedjelju, piše Daily Mail. Slavna 60-godišnja glumica za kupovinu svježih proizvoda na štandovima odjenula se kako za jednu tržnicu i priliči - sportski, baš kao i njezine kćeri.

I dok je njezina kći Rumer (34) u nosiljci nosila malenu djevojčicu koju je rodila 18. travnja, Moore je u svom manjem "tobolcu" imala svog psića od kojeg se ne odvaja - Pilafa. Očito je to bio ženski izlazak, jer otac malene Louette; Derek Richard Thomas nije viđen. Tijekom posjeta tržnici, koja radi samo nedjeljom, Rumer je viđena kako gricka svježe jagode, a probala ih je i Demi.

Ovaj izlet dolazi nedugo nakon što je Tallulah napisala dirljiv esej za Vogue objavljen 31. svibnja, u kojem je otvoreno progovorila o dijagnozi demencije svog oca Brucea Willisa i vlastitom putu do oporavka od poremećaja prehrane. Naime, zvijezdi brojnih holivudskih uspješnica dijagnosticirana je frontotemporalna demencija (FTD).

"Priznajem da sam tatino stanje posljednjih godina dočekala djelomično ga izbjegavajući i poričući, na što nisam ponosna. Istina je da sam i sama bila previše bolesna da bih to mogla podnijeti", napisala je i objasnila da je patila od poremećaja prehrane poznatog kao anoreksija nervoza.

"Oporavak je vjerojatno doživotan, ali sada imam alate da budem prisutna u svim aspektima svog života, a posebno u odnosu s ocem. Mogu mu donijeti energiju koja je svijetla i sunčana", navela je Tallulah.

U subotu se Willisa moglo vidjeti kako se veselo smiješi dok je uživao u vožnji Splash Mountainom tijekom putovanja u Disneyland na Instagram videu koji je podijelila supruga Emma Heming.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. travanj 2024 04:45