SA SUDA NA ODMOR

Dašak slobode osjetila na Havajima: ‘Britney i Sam satima su se brčkali u bazenu. Baš je bila vrckasta‘

Britney je izgledala vrlo sretno i uzbuđeno zbog povratka na Havaje, kazao je neimenovani izvor
 Planet Photos/Planet/Profimedia

Nakon što je Britney Spears u srijedu prvi put svjedočila protiv oca Jamieja Spearsa i otkrila gorku istinu o tome kako živi, tražeći da se ukine 13 godina dugo skrbništvo, zbog kojeg samostalno ne može odlučivati ni o čemu, kao ni upravljati bogatstvom od 60 milijuna dolara - otišla je na odmor. Na Havaje. Kako bi osjetila dašak slobode.

Ova 39-godišnja pop princeza i njezin dečko Sam Asghari odletjeli su nakon saslušanja prvo na Britneyino omiljeno mjesto za odmor, otok Maui. Kako bi im vrijeme u avionu proletjelo, par, koji je zajedno od 2016. godine, zabavljao se snimajući smiješne videozapise s različitim filtrima koji su objavljeni na Instagram profilu 27-godišnjeg Asgharija.

"Britney je izgledala vrlo sretno i uzbuđeno zbog povratka na Havaje. Bila je vrckava i stalno nasmiješena kad je sletjela na otok", rekao je neimenovani izvor s Mauija za EOnline. Čim su stigli u resort, otišli su ravno na bazen. Kako svjedoče gosti, ispijali su voćne sokove "izgledajući opušteno i sretno", odmarajući se na ležaljkama uz bazen. Britney je u jednom trenutku i odrijemala.

"Čuo sam iz razgovora, kako su razmišljali o tome da se spuste do plaže, ali bila je velika gužva pa su ostali na bazenu. Britney je napokon izgledala sretno tamo u ružičastom bikiniju u bazenu na suncu", ispričao je gost resorta.

Britney i Sam, nakon jednodnevnog odmora na Mauiju, u petak su nastavili svoje putovanje, uputivši se na drugu, zasad nepoznatu lokaciju.

U međuvremenu se Britney Spears u četvrtak ispričala obožavateljima jer se "pretvarala da je u redu".

"Učinila sam to zbog svog ponosa, i bilo mi je neugodno podijeliti što mi se događa. Ali iskreno, tko ne želi imati zabavan Instagram?" napisala je Britney između ostalog, obrativši se vojsci od 30 milijuna fanova koji ustraju na pokretu Free Britney.

Odvjetnica Tamar Arminak, koja je radila na slučaju skrbništva nad glumicom Amandom Bynes i koja je upoznata s detaljima Britneyina skrbništva, kaže da nije sigurna kako će se pjevačica uspjeti potpuno riješiti skrbništva, ali da je ovim izlaganjem svakako napravila mnogo da se njezin otac sudski makne s mjesta skrbnika.

"Mislim da Britney mora pokazati sudu da je sposobna brinuti se o sebi i svojim osnovnim potrebama. Mora se pojavljivati na sastancima, a ako ne želi raditi, ne mora raditi, ali može raditi u dobrotvorne svrhe", objasnila je Arminak, koja smatra da njezin otac mora naći jako dobro objašnjenje ako želi ostati skrbnik.

"Mora se pojaviti na sudu i izraziti zašto... Više nismo u 2008. Tada je on istupio i bio je jedini koji se istaknuo kad je bila u teškoj situaciji. Svi to znaju. Obavio je svoj posao, no trenutačno joj njegov ostanak na skrbničkom mjestu donosi više štete nego koristi i mora objasniti zašto bi trebao ostati", smatra Arminak.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
12. travanj 2024 13:15