NASTAVAK ‘JOKERA‘

Dama u crvenom nije prošla nezapaženo: Lady Gaga izdominirala na premijeri svog filma, ona i zaručnik nisu marili za poglede

Modna je kreacija istaknula Gaginu vitku figuru i duboki dekolte, a upečatljivoj je pojavi pridonijela crvena kosa te šminka

Lady Gaga i Michael Polansky

 Nils Jorgensen/capital Pictures/profimedia/Nils Jorgensen/capital Pictures/profimedia

Pjevačica Lady Gaga i njezin zaručnik Michael Polansky razmjenjivali su nježnosti na premijeri filma "The Joker: Folie a Deux" u kojem pjevačica igra Harley Quinn, prenosi Daily Mail. Nekoliko strastvenih poljubaca i dodira zaručnika uhvatili su i fotografi, kao i golemi prsten za koji se već dulje vrijeme spekulira da je zaručnički.

Gaga je izgledala zanosno u strukiranoj haljini koju je brend Celine, umjetničkog direktora Hedija Slimanea, napravio po njezinoj mjeri. Modna je kreacija istaknula njezinu vitku figuru i duboki dekolte, a upečatljivoj je pojavi pridonijela crvena kosa te šminka koja je kombinirajući plavo sjenilo i šljokice isticala njezine oči.

image

Lady Gaga i Michael Polansky

Steve Vas/imago Stock&people/profimedia/Steve Vas/imago Stock&people/profimedia
image

Lady Gaga i Michael Polansky

Goffphotos.com/goff Photos/profimedia/Goffphotos.com/goff Photos/profimedia
image

Lady Gaga

Can Nguyen/capital Pictures/profimedia/Can Nguyen/capital Pictures/profimedia
image

Lady Gaga i Joaquin Phoenix

Sopa Images/sipa Press/profimedia/Sopa Images/sipa Press/profimedia

"The Joker: Folie a Deux" dugo je iščekivani nastavak ‘Jokera‘ iz 2019. godine, koji je nagrađen Oscarom te koji je zaradio više od milijardu dolara na svjetskim kino blagajnama. ‘Joker‘ je ujedno film s oznakom R, što znači da ga djeca ispod 17 godina ne smiju gledati bez pratnje roditelja, a koji je ostvario najveću zaradu ikada s takvom oznakom.

Gagi trenutno ide dobro i na poslovnom i na privatnom planu, iako ono privatno ne komentira u javnosti. Kao što znamo, nakon mjeseci nagađanja pjevačica je svoje zaruke otkrila na Olimpijskim igrama u Parizu, kada je svog partnera nazvala zaručnikom dok ga je predstavljala francuskom premijeru Gabrielu Attalu. Slučajna snimka upoznavanja završila je na društvenim mrežama i potvrdila nagađanja obožavatelja. Tada je izvor blizak paru otkrio da je par već nekoliko mjeseci zaručen, a navodno su zaruke pale još prije Gaginog 38. rođendana.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. rujan 2024 21:09