BIVŠI HRVAČ I GLUMAC

Čuveni Hulk Hogan nakon 25 operacija u teškom je stanju: ‘Donji dio tijela više ne osjeća...‘

Ozljede nisu neuobičajene među profesionalnim hrvačima WWE-a, a Hogan je kraj svoje karijere prognozirao još 2006.

Hulk Hogan 2019.

 Mediapunch/Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia/Mediapunch/backgrid/backgrid Usa/profimedia

Nekadašnja zvijezda profesionalnog hrvanja i proslavljeni akcijski glumac Hulk Hogan navodno "ne osjeća donji dio tijela nakon operacije leđa", rečeno je u podcastu Kurta Anglea.

Naime, Hogan "ne osjeća ništa ispod struka" i sada hoda sa štapom, što sugerira na činjenicu da još uvijek može koristiti svoje noge, a ova se vijest proširila zbog priprema za WrestleManiu, najveći WWE-ov događaj u godini na kojem se često pojavljuju mnoge legende kečerskog sporta, baš poput poput Hogana i Anglea.

- Hoganu su izvadili živce iz donjeg dijela kralježnice, ne osjeća donji dio tijela. Dakle, mora koristiti svoj štap da bi mogao hodati. Mislio sam da koristi štap jer ima bolove u leđima, no ne boli ga ništa. Ništa ne osjeća - komentirao je Angle i dodao da je svoje "srce i dušu unio u ovaj biznis i to ga je pojelo".

Inače, ozljede nisu neuobičajene među profesionalnim hrvačima WWE-a, a nekolicina je svoju karijeru morala zaustaviti zbog raznih udaraca u leđa, glavu i vrat.

image

Hulk Hogan devedesetih

Mediapunch/Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia/Mediapunch/backgrid/backgrid Usa/profimedia

Naime, 2021. njegova kći Brooke rekla je da je njezin otac bio na ukupno 25 operacija.

- Moja koljena su zamjenska, kukovi također, leđa su puna metala i dio mog lica je pun metala - rekao je.

Hogan je 2006. pretrpio malu pukotinu meniskusa u desnom koljenu, iako je tada odbio operaciju. Tada je rekao da se počeo miriti s činjenicom da stari i da je njegova karijera profesionalnog sportaša "vjerojatno na zalasku".

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 07:31