NAKON AFERE

Cure novi detalji razvoda, žena Harisa Đžinovića iselila iz luksuzne vile, djeca ostala živjeti s njim: ‘Ona zna razlog‘

Pjevač se 2021. s obitelji uselio u vilu na Senjaku koju je gradio od 2017.

Melina i Haris Džinović

 Tonči Plazibat/Cropix

Vijest o razvodu pjevača Harisa Džinovića i njegove 30 godina mlađe supruge, modne dizajnerice Meline Džinović, iznenadila je javnost. Poznati pjevač potvrdio je da su se razveli te je otkrio da su njegova djeca Kan i Đina to teško podnijeli.

Melina se iselila iz luksuzne vile na Senjaku, a sebi je navodno kupila stan u elitnom dijelu Beograda u kojemu sama živi. Djeca su ostala živjeti s ocem u vili, prenosi Blic.

- Ona zna razlog, ona je napustila mene, nisam ja nju. Ja ne znam ništa, uglavnom prevareni muž zadnji sazna, tim je riječima Haris Džinović prekinuo medijsku šutnju i prvi put progovorio o razlogu kraha braka s 30 godina mlađom modnom kreatoricom Melinom.

- Kažu ljudi da je razvod poslije smrti najteža stvar. Ja bih to malo demantirao, rekao je Haris, pa objasnio.

- Ako se tebi ne sviđa da budeš sa mnom, neću ni ja s tobom, zaključio je kratko i dodao da su djela to sve teško podnijela.

- Oni su poprilično veliki, ali nije im to lako palo, istaknuo je.

Kako prenose srpski mediji, pjevač se 2021. s obitelji uselio u vilu na Senjaku koju je gradio od 2017. U ovaj je projekt uložio oko dva milijuna eura, a radovi su trajali toliko dugo jer je on neprestano mijenjao nacrte, pa su se već izgrađeni zidovi i rušili, kako bi se sve uklopilo u njegovu viziju idealnog doma.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
28. ožujak 2024 15:04