‘KRALJ NARODNE GLAZBE‘

Čovjek koji je skrivio nesreću Šabana Šaulića dobio tri godine zatvora: Udovicu Gocu nije gledao u oči

U prometnoj nesreći u Njemačkoj 2019. godine stradali su ‘kralj narodne glazbe‘ i klavijaturist Mirsad Kerić

Suđenje Šabanu Šauliću

 Twitter/cropix

Alsin Levent, koji je skrivio nesreću u kojoj je prije tri godine poginuo pjevač Šaban Šaulić, osuđen je na tri godine zatvora, pišu srpski mediji.

Suđenje je održano u njemačkom gradu Güterslohu, a na suđenju su bili i članovi obitelji Šaulić. Izazvalo je ogroman interes u Njemačkoj, a sud je dobio rekordan broj prijava za akreditacije novinara.

Podsjetimo, Šaban Šaulić (67), stradao je u teškoj prometnoj nesreći u Njemačkoj - život je izgubio i klavijaturist Mirsad Kerić, dok je Slobodan Stojadinović zadobio teške povrede.

Udovica Gordana Šaulić te djeca Mihajlo i Sanela, kao i sin poginulog Mirsada Kerića, prisustvovali su suđenju, prenosi srpski Blic.

Alsin Levent ušao je u sudnicu s kapuljačom na glavi te se na taj način pokušao sakriti od medija. Cijelo je vrijeme držao knjigu ispred lica te nije mogao pogledati u oči obitelji Šabana Šaulića, koja je sjedila preko puta njega.

Šaulićevoj supruzi teško je palo to što je nakon tri godine ponovno morala prolaziti kroz agoniju. "Ne znam kako će mi biti kad vidim tog čovjeka u sudnici. Sve to je za mene veliki šok. Noćna mora! Odvratno se osjećam i sve to mi je stresno", rekla je Goca Šaulić prije suđenja, prenosi Blic.

"Tuga i bol za Šabanom nikada neće proći, a sada moja obitelj i ja ponovno prolazimo kroz agoniju. Istu onu koju smo već preživjeli prije gotovo tri godine. Još na sve to, sada moram i prolaziti autocestom na kojoj je moj suprug izgubio život. Ne znam kako ću to izdržati! U Njemačkoj ćemo Ilda, Sanela, Mihajlo i ja ostati nekoliko dana. Osim suđenja, moramo završiti još neke obiteljske obaveze", rekla je udovica, koja dodala da ne postoji kazna koja joj može vratiti supruga.

image

Šaban Šaulić

Pedja Milosavljevic/Cropix
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
11. travanj 2024 19:17