INCIDENT

Corden se konačno oglasio o ‘omletu razdora‘ zbog kojeg je izbačen iz restorana: ‘Uvijek se radi o jajima‘

Slavni je Britanac nazvan gostom ‘koji je najviše zlostavljao osoblje u 25-godišnjoj povijesti restorana‘

James Corden

 Eva Marie Uzcategui Trinkl/Anadolu Agency Via Afp

Televizijski voditelj James Corden nasrnuo je na novinara New York Timesa nakon što ga je upitao za njegov incident s omletom, zbog kojeg je Corden izbačen iz njujorškog restorana Balthazar, piše Daily Mail.

Corden, koji je ovaj tjedan dospio na naslovnice portala zbog svađe s osobljem restorana jer im je prigovorio na svoju narudžbu, prekinuo je šutnju rekavši novinaru NY Timesa da je pisati o tom incidentu "ispod njihove časti".

Isprva, novinar Dave Itskoff bio je zahvalan što Corden nije odustao od intervjua.

- Nisam učinio ništa loše, ni na kojoj razini, pa zašto bih onda uopće otkazivao ovaj intervju? - rekao je Corden i dodao da se osjeća poprilično "zen" oko cijele te stvari.

- Smatram da je situacija glupa. Jednostavno mislim da je ispod časti svih nas. I tebi također - tvrdi Corden.

Naime, Itskoff je intervjuirao Cordena u četvrtak ujutro u jednom otmjenom restoranu na njujorškom Upper East Sideu. Itskoff je pitao je li Corden, jedno od najpoznatijih televizijskih lica koje godišnje zarađuje čak 36 milijuna dolara, "dobro".

- Dobro u vezi čega? Što točno misliš? - Corden je upitao nazad stidljivo.

image

James Corden

Carl Court/Afp

Upravo u tom trenutku, tijekom intervjua, gošća restorana koja je bila udaljena nekoliko stolova od njih požalila se da jaja koja su joj servirana "nisu dobro kuhana".

- Ovo se događa svakodnevno. To se događa u 55 tisuća restorana. Uvijek se radi o jajima - rekao je Corden.

- Možete li sad zamisliti da je upravo razapnemo na Twitteru? Bi li to bilo pošteno? Ovo je moja poanta. To je suludo - nastavio je.

Kada ga je Itzkoff upitao je li uopće svjestan članaka o njemu koji su posljedica objava Keitha McNalleyja na Instagramu, Corden je djelovao izbezumljeno i neupućeno.

- Nisam baš ništa čitao. Čudno je, pogotovo kad si bio tamo. Mislim da ću vjerojatno morati govoriti o tome u svojoj emisiji u ponedjeljak. Nikad ne objašnjavaj, nikad se ne žali, to je moj moto, no vjerojatno ću ipak morati pričati o tome - rekao je za New York Times i dodao kako vjeruje da su mediji jednostavno prenaglasili priču. Također, smatra da "bi svi trebali malo odrasti u vezi ovoga".

- Obećajem ti, raspitaj se po ovom restoranu. Oni ne znaju za ovo. Možda 15 posto ljudi svega zna za ovaj incident. Bio sam ovdje, šetao po New Yorku, niti jedna osoba mi nije prišla. Dva različita svijeta - tvrdi Corden.

Podsjetimo, cijela je priča oko Cordenovog omleta započela u ponedjeljak kada je McNally, koji ima bogatu povijest izbacivanja slavnih iz svojih ekskluzivnih restorana, ustvrdio na Instagramu da se Corden u nekoliko navrata loše ponašao u njegovom bivšem restoranu i podijelio dva odvojena primjera Cordenovog "izuzetno gadnog" ponašanja. Spomenuti 71-godišnjak započeo je svoju objavu nazvavši Cordena "veoma nadarenim komičarem", no "smiješnim malim bezobraznim čovjekom".

Corden je navodno pronašao dlaku u njegovom glavnom jelu dok je ondje večerao u lipnju te zatražio besplatno piće kao iskupljenje za tu grešku. Slavnog je Britanca nazvao gostom "koji je najviše zlostavljao osoblje u 25-godišnjoj povijesti restorana".

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
29. travanj 2024 11:10