KAOS U MANCHESTERU

Čopor muškaraca u noćnom klubu nasrnuo na lijepu Švicarku, a onda je uskočila zvijezda Uniteda

Na ulazu u noćni klub zaskočila ju je skupina muškaraca i počela maltretirati nogometašicu i njezine prijateljice

Alisha Lehmann

 Instagram/Profimedia

Nogometaš Manchester Uniteda Marcus Rashford osim što briljira na nogometnom terenu, pokazao se i kao pravi kavalir izvan njega. Naime, strani mediji otkrivaju da je nogometašica Aston Ville Alisha Lehmann pokušala ući u jedan noćni klub u Manchesteru, u koji izlazi i Rashford, no na ulazu ju je zaskočila skupina muškaraca i počela maltretirati nju i njezine prijateljice. A onda je u cijelu priču ušao Rashford i spasio damu u nevolji.

"Marcus je raščistio stol i pozvao Lehmann i njezine prijateljice u VIP dio kluba", piše The Sun. Nogometaš se zatim vratio svojim prijateljima, a djevojke pustio da bez ikakvih smetnji uživaju u svome izlasku.

"Prvi put su se vidjeli, ali Marcus je znao tko je Alisha. Razmijenili su nekoliko riječi i ona mu je zahvalila, a zatim su nastavili svatko se zabavljati sa svojim prijateljima. Smatra ga pravim gospodinom", otkrio je izvor za The Sun.

Lehmann inače smatraju jednom od najzgodnijih nogometašica svijeta te je nazivaju ‘ženskom verzijom Ronalda‘, a 2021. objavila je da je u vezi sa zvijezdom Aston Ville i Brazila Douglasom Luizom. Međutim, u međuvremenu su se razišli. Hodala je i sa švicarskom nogometašicom Ramonom Bachmann. Rashford je pak zaručen za Luciju Loi.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
15. svibanj 2024 17:42