ZASTRAŠUJUĆE ISKUSTVO

Colin Farrell doživio panični napadaj na setu novog filma: ‘Jednom riječju, bilo je užasavajuće‘

Farrell je rekao da je to što nije mogao vidjeti površinu vode bilo užasno

Colin Farrell

 Valerie Macon/Afp

Holivudski glumac Colin Farrell nije se dobro proveo na snimanju filma ‘Trinaest života‘.

- Jednom riječju, bilo je užasavajuće. Zastrašujuće, rekao je 46-godišnji irski glumac za ‘Entertainment Tonight‘ na premijeri filma dok je opisivao iskustvo.

Film redatelja Rona Howarda govori o stvarnom spašavanju desetak dječaka i njihovog nogometnog trenera iz 2018. koji su bili zarobljeni u poplavljenoj špilji Tham Luang u Tajlandu.

Farrell je priznao da se osjećao posebno uplašeno snimajući ekstremne podvodne scene.

- Bilo je zastrašujuće. Ionako nisam dobar plivač, ne da smo plivali, ne da smo gazili vodu, morali smo ostati na površini, ali izgradili su stvarno impresivnu mrežu špilja, podijelila je zvijezda ‘Batmana‘.

- Bilo je to oko četiri ili pet različitih spilja koje su se temeljile na topografiji špilje Tham Luang na Tajlandu, i napunili su ih vodom, a mi bismo sišli dolje i nismo se mogli vratiti gore, govori.

Farrell, koji glumi ronioca spasioca Johna Volanthena, dodao je da je to što nije mogao vidjeti površinu vode bilo užasno.

Međutim, glumac je objasnio da sve podvodne scene nisu poboljšale njegove ‘sposobnosti u vodi‘, dodajući da je biti ronilac spasilac ‘vrlo posebna vještina‘.

Farrell nije bio jedina zvijezda na setu koja se borila s intenzivnim scenama.

Njegov kolega Viggo Mortensen, koji glumi stvarnog junaka Richarda Stantona, ispričao je da se i on u jednom trenutku uspaničio tijekom snimanja.

- Odjednom nisam mogao disati, rekla je filmska zvijezda za People.

- Činilo se kao da dugo traje, ali radilo se o samo nekoliko sekundi. Uspaničio sam se, istaknuo je.

Iako se uspio sjetiti svog treninga i prebaciti usnik na spremnik kisika, Mortensen je priznao da ‘nije tako komplicirano, ali u tom trenutku je bilo teško jasno razmišljati‘.

Film, u kojem također glume Joel Edgerton, Tom Bateman i Paul Gleeson, sada je u kinima i bit će lansiran na Amazon Prime Video 5. kolovoza.

image

Colin Farrell, Pattrakorn Tungsupakul, Viggo Mortensen i Joel Edgerton

Valerie Macon/Afp
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 19:23