NOVI ŽIVOT

Clooney na pragu 60. otkrio: ‘Nisam ni znao koliko mi je život bio isprazan, ovo mi je dalo smisao‘

Ovaj 59-godišnjak kazao je kako nije ranije bio spreman na djecu samo iz jednog razloga, jer nije našao pravu osobu s kojom bi ih imao
George Clooney
 Nbc/Ferrari/Profimedia

U dobi od 50 godina slavni glumac George Clooney već je bio dobitnik Oscara za desetak uloga, a proslavio se i kao cijenjeni redatelj, producent, biznismen, filantrop i aktivist.

Imao je sve, barem je tako mislio. No u nedavnom intervjuu za NBC priznao je da tek sada, kad se osvrne na te dane, shvaća koliko mu je život bio nevjerojatno prazan unatoč svim poslovnim uspjesima.

Tek očinstvo mu je dalo pravi smisao, puno veći od Hollywooda.

- Dalo mi je smisao pripadanja i osjećaj doma i bezuvjetne ljubavi - shvatiš da ti to karijera ili pas ne mogu dati.

Ovaj 59-godišnjak kazao je kako nije ranije bio spreman na djecu samo iz jednog razloga, jer nije našao pravu osobu s kojom bi ih imao.

S odvjetnicom za ljudska prava Amal oženio se 2014., a blizance Alexsandera i Ellu dobili su 2017. Dotad, kaže, nije imao pojma što mu nedostaje.

- Postoje ljudi koji govore 'moram imati djecu'. No to nije bio moj cilj, ja nisam osjećao da moj život nije ispunjen bez djece. Vodio sam prilično ispunjen život, a onda sam upoznao Amal i shvatio da je bio prazan. A onda kad tu ubaciš i ovo dvoje djece, onda tek shvatiš da je bio nevjerojatno prazan.

Obitelj mu je, kaže, svu prazninu ispunila i učinila život zabavnim.

- Moj posao je naučiti ih stvarno najveće gluposti. Obožavam im pokazati stvari s kojima će šokirati svoju majku - kazao je s osmijehom na licu.

- Najgore što može učiniti je ostaviti me s njima na duži period, jer ono što će od mene naučiti neće biti dobro - ističe Clooney.

No Amal se ne žali na njegove spačke.

- Stvarno smo dobar tim, otkako smo se upoznali. Najviše smo dosad bili razdvojeni na tri ili četiri dana, nikad se nismo posvađali. U braku smo sedam godina i živimo zaista prekrasan život. Oboje smo zaposleni, no oboje smo zaista puno uključeni u živote jedno drugoga, što je lijepo - zaključio je raznježeni glumac.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
11. travanj 2024 21:12