SIROMAŠAN I PAPREN

Cijena doručka slavnog kuhara šokirala sve: ‘Ako vas to brine, onda si ga j**** ne možete priuštiti!‘

Stojim uz njega čvrsto. Bez problema bi ga pojeo na posljednjoj večeri - rekao je Ramsay
Gordon Ramsay
 Backgrid/Backgrid Uk/Profimedia

Gordon Ramsay, proslavljeni kuhar i TV zvijezda, kao dodatak meniju u svom luksuznom restoranu u Londonu predstavio je - 'engeleski doručak'. Ta objava koja datira iz rujna mnoge je iznenadila, ali oni koji su i probali taj 'specijalitet' ostali su nemalo razočarani veličinom porcije, ali prije svega - cijenom. Naime, obični engleski doručak u njegovom restoranu košta 19 funti (oko 155 kuna).

Posljednja tri mjeseca Ramsay je trpio kritike na svoj račun, ali sada je konačno odlučio progovoriti o bezveznom doručku koji košta k'o 'suho zlato'. Za Insider je rekao da ne misli ništa mijenjati, te da bi taj doručak izabrao kao svoj posljednji obrok.

- Stojim uz njega čvrsto. Bez problema bi ga pojeo na posljednjoj večeri. Ovo je pravi engleski doručak pojačan zapečenim grahom.

Što se tiče same cijene, proslavljeni kuhar tu nije birao riječi.

- Znate što? Ako vas brine cijena, onda si ga j**** ne možete priuštiti!

Inače, samo doručak u Ramsayjevom restoranu sadrži dva jaja, jednu kobasicu, gljive, grilanu rajčicu, malo slanine i zapečeni grah. Ljudi su se u nevjerici pitali zašto bi netko za ovakav obični doručak iskrcao 19 funti, ali Ramsay ostaje pri svome i sve kritičare naziva - idiotima.

Zanimljiv je odgovor Ramsayja jednom kritičaru koji mu je na Twitteru poslao sliku puno bogatijeg doručka iz nekog drugog restorana.

- Ja to zovem klasičnim engleskim infarktom!

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
13. travanj 2024 19:30