SLAVNI PJEVAČ

Chris Brown navodno ‘brutalno pretukao‘ fanove nakon koncerta: Tužili su ga i traže milijunsku odštetu

Osim pjevača, četiri posjetitelja koncerta tužili su i njegove suradnike te tvrtku koja je organizirala koncert

Chris Brown

 Sander Koning/Anp Via Afp

Pjevača Chrisa Browna i tvrtku Live Nation četiri posjetitelja koncerta optužila su za nasilje, a tvrde da ih je pjevač nakon nastupa u Fort Worthu "brutalno i teško pretukao". Od Chrisa i njegovih suradnika traže 50 milijuna dolara odštete, prenosi TMZ.

Prema tužbi, koju su u ponedjeljak podnijeli Larry Parker, Joseph Lewis, Charles Bush i Da Marcus Powell, pjevač i njegovi suradnici na njih su bacali stolice, a potom ih udarali i gazili. Tvrde kako su bili pozvani u backstage tijekom nastupa u Dickies Areni, gdje je Brown nastupao u sklopu turneje "11:11".

image

Chris Brown u Amsterdamu

Sander Koning/Anp Via Afp

U tužbi su istaknuli da je Chris sudjelovao u nasilju. Osim njega i Live Nationa, optužili su i pjevačeve suradnike Sinko Ceeja, Hood Bossa i Yella Beezyja.

Kako su opisali, prije nego što su napustili backstage je jedan od Chrisovih suradnika rekao pjevaču da su on i Charles Bush bili u svađi. "Oh, da, bili smo. Ja ne zaboravljam", navodno mu je rekao Brown, a onda ga je i napao. U tužbi su naveli i da su Larryja Parkera stjerali u kut gdje su ga tukli 10 minuta. "Svi tužitelji su na liječenju i trebat će daljnje liječenje u budućnosti", piše u tužbi.

image

Chris Brown

Sander Koning/Anp Via Afp

Live Nation su tužili zbog toga što se nisu pobrinuli za sigurnost posjetitelja koncerta. Osim odštete, traže i privremenu zabranu prilaska.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
06. listopad 2024 16:20