NOVI PAR?

Charlize Theron u društvu novog dečka? Oskarovka i maneken uhvaćeni u romantičnom izlasku!

Oscarom nagrađena zvijezda viđena je kako se u romantičnom dnevnom izlasku drži za ruke s novim ljubavnikom

Charlize Theron na premijeri filma ‘Fast X‘

 Maria Laura Antonelli/agf/Sipa Press/Profimedia

Slavna glumica Charlize Theron fotografirana je sa svojim novim ljubavnikom Alexom Dimitrijevicem na nedjeljnom ručku.

Prema Daily Mailu, 47-godišnja glumica izgledala je odlično raspoložena dok je s Dimitrijevicem posjetila jedan restoran u losanđeleskoj četvrti Los Feliz. Oscarom nagrađena zvijezda viđena je kako se u romantičnom dnevnom izlasku drži za ruke s Dimitrijevicem, inače manekenom.

Theron se pri ovom izlasku odlučila za ležernu kombinaciju smeđeg džempera s V-izrezom te širokih khaki hlača i smeđih sandala. Nosila je par crnih sunčanih naočala te crnu Dior torbu.

Dimitrijevic je za ovu prigodu odjenuo žutu havajsku košulju kratkih rukava s tigrom na prednjoj strani, koju je kombinirao uz plave traperice i bež cipele. Dimitrijevic, koji je u prošlosti bio model za brendove kao što su Malbon Golf, AG Green Label, The Elder Statesman i Combo Boxing, imao je bradu, a kosu je začešljao unatrag.

Posljednja veza poznate južnoafričke glumice je ona sa Seanom Pennom iz 2015. Inače, bila je i s glumcem Craigom Bierkom, pjevačem Third Eye Blinda Stephenom Jenkinsom, glumcem Stuartom Townsendom i modelom Gabrielom Aubryjem.

Podsjetimo, Charlize je majka dviju kćeri, 11-godišnje Jackson i sedmogodišnje August. U prosincu 2022. Charlize je u intervjuu za The Hollywood Reporter rekla da bi se odrekla svoje karijere zbog svoje djece, ako bi morala birati između te dvije krajnosti.

- Volim biti mama više nego što volim biti glumica ili producentica. I nikad nisam mislila da ću to reći - objasnila je.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
28. travanj 2024 18:19