ULAZNICE ‘PLANULE‘

Četiri Arene Lepe Brene! Javila se i pjevačica: ‘Bit će to koncerti za pamćenje, obećajem!‘

Svečano objavljujem da ćemo, zbog velikog interesa naše publike, otvoriti zagrebačku Arenu i 10. prosinca, rekla je regionalna zvijezda

Lepa Brena

 Nenad Opacak/CROPIX

Regionalna diva Lepa Brena najavila je svoju četvrtu zagrebačku Arenu.

- Ovu predivnu zimsku večer uživam pored upaljenog kamina i jedne čaše vina, baš sam sretna što se čujemo! Nadam se da je ova zimska noć ugodna i vašim slušateljima. Zaista velika hvala publici iz Hrvatske, Zagreba i svima onima koji su dosad kupili karte za 6 i 7. prosinca. S radošću mogu reći da je i 9. prosinca rasprodan i svečano objavljujem da ćemo, zbog velikog interesa naše publike, otvoriti zagrebačku Arenu i 10. prosinca - rekla je omiljena pjevačica svih generacija za Extra FM.

image

Lepa Brena

PROMO

- Ja zbilja imam jednu veliku, istinsku želju zahvaliti se svojoj publici na svoj podršci, da iz 2024. godine izađemo sretni, veseli, s pozitivnom energijom, s jako dobrom kondicijom koja će nam trebati za koncerte. Sigurno će ti koncerti biti vrlo inovativni, posebni i drugačiji. Želim obradovati publiku s novitetima u vizualnom i glazbenom smislu. Za mene je važno da moja publika dođe sretna, raspoložena, da tu jednu dobru i pozitivnu energiju, kad se završe koncerti, pamte i nose u sebi jedan duži period. Bit će to koncerti za pamćenje, to mogu obećati svojoj publici - dodala je pjevačica.

- Moja ekipa i ja već krećemo raditi poseban plan i program za zagrebačku Arenu. Znam da će to biti jedan fantastičan pozdrav s 2024. godinom i ulazak u novu - zaključila je.

Svi koji žele uživati u vrhunskoj produkciji i hitovima poput "Hajde da se volimo", "Čik pogodi", "Uđi slobodno", "Pazi kome zavidiš", "Jugoslovenka" i brojnim drugima, ulaznice mogu osigurati putem Eventim sustava.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
04. travanj 2024 17:31