NOVI DATUM KONCERTA

Celine Dion objavila kada stiže u Zagreb: ‘Cjepiva su na putu, vidimo se uskoro, jedva čekam!‘

Zbog i dalje vrlo aktualne pandemije covida-19 morala je iznova odgoditi prvi dio europskog djela turneje "Courage"
Celine Dion
 Barbagliamarka/Zuma Press/Profimedia

Jedna od najvećih svjetskih glazbenih zvijezda, slavna Celine Dion (52), zbog i dalje vrlo aktualne pandemije covida-19 i restrikcija vezanih uz održavanje javnih događanja, morala je iznova odgoditi prvi dio europskog djela turneje "Courage".

Tako će europski dio turneje započeti 25. svibnja 2022. u Birminghamu, a točno mjesec kasnije, 25. lipnja 2022., Celine Dion nastupit će u zagrebačkoj Areni, za čiju je produkciju, uz Star produkciju, zadužen i Concerts West/AEG Presents. Celine Dion obožavateljima je poručila da budu strpljivi.

- Zaista smo se nadali da ćemo se vidjeti u Europi ovog proljeća, ali očito je potrebno puno više vremena nego što smo mislili da bi situacija bila sigurna. Pozitivni smo jer je pomoć s cjepivima na putu i radujemo se novim datumima u 2022. Morat ćemo nadoknaditi sve ovo izgubljeno vrijeme, zato vas molimo da budete sigurni i zdravi. Vidimo se uskoro i jedva čekam izaći na pozornicu i zapjevati za vas - rekla je Dion.

image
Press

Kanadska zvijezda Celine Dion jedna je od najpriznatijih, najcjenjenijih i najuspješnijih izvođača u povijesti pop glazbe. Samo do svoje 18. godine osvojila je brojne nagrade, dominirala je na top ljestvicama 1990-ih, a prodala je gotovo 250 milijuna albuma tijekom 35-godišnje karijere. Dobitnica je pet Grammyja, dvije nagrade Akademije, sedam američkih glazbenih nagrada i brojnih drugih priznanja za svoj rad.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 01:56