SAMA SVOJA ŠEFICA

Carmen Electra otkrila koji je najčešći zahtjev njezinih fanova na OnlyFansu: ‘Znam odavno da to žele...‘

‘Osjećam slobodu i kreativnost dok radim što god želim, komuniciram s obožavateljima i ispunjavam njihove zahtjeve‘, kaže zvijezda

 Carmen Electra

 Courtesy Of I.am.gia/mega/The Mega Agency/Profimedia/Courtesy Of I.am.gia/mega/the Mega Agency/profimedia

Nekadašnja zvijezda "Spasilačke službe", atraktivna 51-godišnjakinja Carmen Electra, otkrila je da su glavni zahtjevi koje dobiva na svom OnlyFansu upravo vezani za njezina stopala.

- Dobivam toliko zahtjeva za fotografije stopala, to mi je vrlo smiješno - rekla je u intervjuu za People.

- Uvijek se pitam što će iduće htjeti... Što biste htjeli vidjeti da radim sa svojim stopalima? Trebam li gaziti grožđe? Staviti šlag na njih? - nastavila je.

Iako Electru zabavljaju spomenuti zahtjevi vezani uz njena stopala, odavno je upoznata s tim da su ljudi zainteresirani za taj dio njezina tijela, prenosi Page Six.

- Nekad su na internetu postojale stranice posvećene mojim stopalima u visokim petama - prepričala je, a OnlyFans voli jer ima "potpunu umjetničku kontrolu" nad svojom stranicom. Kako ona kaže, sretna je što je "sama svoja šefica".

- Tako sam sretna jer sam odlučila biti sama svoja šefica kada je u pitanju sadržaj - rekla je.

- Osjećam slobodu i kreativnost dok radim što god želim, komuniciram s obožavateljima i ispunjavam njihove zahtjeve - dodala je Carmen i objasnila kako je od svog bivšeg dečka Princea naučila da je kontrola nad "brendom" važna. Prince je umro u travnju 2016. od slučajnog predoziranja fentanilom.

image

Carmen Electra

Slaven Vlasic/Getty Images/Profimedia/Slaven Vlasic/getty Images/profimedia

- Bio je vrlo intenzivna osoba kada je u pitanju posao. Uvijek je bio u studiju. Vidjevši samo tu razinu predanosti, jednostavno sam upijala sve što je radio i dao mi je taj osjećaj kreativne slobode - objasnila je.

Inače, popularna se Electra pridružila OnlyFansu u svibnju 2022. godine. U to je vrijeme Page Sixu rekla da će pretplatnicima omogućiti "ekskluzivan pristup zabavnom i razigranom sadržaju".

Nakon što je u travnju 2022. napunila 50 godina, Electra se htjela ponovno povezati sa svojim obožavateljima prilikom "novog, slavljeničkog poglavlja svoga života". Glumica, poznata po ulozi u komediji "Scary Movie", također je bila inspirirana da se pridruži OnlyFansu nakon što su Pornhub pretraživanja njezina imena naglo porasla nakon njezina pojavljivanja u ESPN-ovoj dokumentarnoj seriji "The Last Dance", koja je premijerno prikazana u travnju 2020. godine.

image

Carmen Electra

Courtesy Of I.am.gia/mega/The Mega Agency/Profimedia/Courtesy Of I.am.gia/mega/the Mega Agency/profimedia

U spomenutoj Netflixovoj dokumentarnoj seriji, Electra je otvorila priču o svom burnom braku sa zvijezdom Chicago Bullsa Dennisom Rodmanom.

- Stavio mi je povez na oči i sjedamo na njegov motor. Kad mi je konačno skinuo povez s očiju, stajali smo na središnjem terenu Bullsa. Bilo je ludo, kao dvoje djece u prodavaonici slatkiša - rekla je kasnije za Los Angeles Times.

- Jeli smo sladolede iz hladnjaka i uglavnom se seksali posvuda: u prostoriji za fizikalnu terapiju, u sobi za utege, svugdje. I na terenu - priznala je.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 08:15