KRALJEVSKI PAR

Camilla progovorila o burnom odnosu s Charlesom: ‘Naučila sam živjeti sa skandalom. A i dan danas radimo jednu stvar‘

Vojvotkinja od Cornwalla progovorila je u novom intervjuu za Vogue o svemu, ali posebno o svom suprugu, princu Charlesu

Camilla i princ Charles

 Toby Melville/AFP

Vojvotkinja od Cornwalla, Camilla Parker Bowles, dotaknula se raznoraznih tema u novom intervjuu za britanski Vogue, no naglasak je ipak bio na njezinu braku s princom Charlesom.

Kada je riječ o princu Charlesu te godinama skandala i tračeva oko njihove romanse, koja je započela još u 90-im godinama dok je njegova bivša supruga, princeza Diana, bila živa, vojvotkinja od Cornwalla kaže kako ništa od toga nije bilo lako proživljavati.

- Bila sam pod prismotrom dugo vremena i jednostavno sam morala pronaći način kako živjeti s tim. Nitko ne voli da ga se stalno promatra i kritizira, ali mislim da sam se na kraju nekako uzdignula iznad toga i nastavila živjeti svojim životom, govori.

Camilla se također osvrnula na to kako ona i princ Charles održavaju odnos danas, pogotovo jer se čini da su zauzetiji nego ikada prije.

image

Camilla i princ Charles

Hugh Hastings/AFP

- Uvijek se trudimo vidjeti se tijekom dana. Svakoga dana sjednemo zajedno i popijemo šalicu čaja dok razgovaramo o svom danu. Imamo svoj trenutak, ističe Camilla, dodajući kako nekada sjede u različitim kutevima iste sobe te uživaju u čitanju knjiga.

O njihovoj aferi u 90-ima nije se mnogo raspravljalo, no tvrdi se kako je vojvotkinja kroz godine stekla mnoge simpatije od strane šire javnosti, a sada se već i smatra legitimnom budućom kraljicom, naravno, nakon sadašnje kraljice Elizabete II.

Vojvotkinja od Cornwalla ove godine puni 75 godina i zvuči spremno za sljedeće životno poglavlje.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
15. travanj 2024 01:25