IZ REALITYJA U POLITIKU

Caitlyn Jenner našla posao, zaposlili je na svjetski poznatom kanalu: ‘Amerikanci je obožavaju‘

Caitlyn je rođena kao Bruce Jenner koji je do promjene spola bio najpoznatiji kao osvajač olimpijske medalje i otac sestara Kardashian

Caitlyn Jenner
 

 Ken Mckay/itv/Shutterstock Editorial/Profimedia

Fox News Media objavio kako je Caitlyn Jenner (72) potpisala ugovor s tvrtkom te postala suradnik na Fox News Channelu. Svojim će pojavljivanjem u programu davati komentare i analize na razne teme, a njezino prvo pojavljivanje očekuje se u četvrtak u programu Seana Hannityja. "Počašćena sam zbog ove jedinstvene prilike da izravno razgovaram s milijunima gledatelja o nizu pitanja koja su važna za američki narod", rekla je Jenner u izjavi.

Izvršna direktorica konzervativnog informativnog kanala, Fox News Media, Suzanne Scott govori kako je njena priča inspiracija za sve. Naziva ju pionirkom u LGBTQ+ zajednici te ističe kako njezina slavna karijera obuhvaća različita područja koja će biti ogromna prednost za publiku.

image

Caitlyn Jenner

Michael Tran

Posljednjih se mjeseci Jenner nekoliko puta pojavila u programima Fox News Channela. Pružila je pogled na široki raspon tema, a neke od njih su se doticale kulture otkazivanja usred drame oko kontroverznog podcastera Joea Rogana i kritiziranje politike NCAA-e u vezi sa sudjelovanjem transrodnih sportaša. Na iznenađenje svih, rekla kako se protivi natjecanju trans djevojaka u ženskim sportovima.

Dugo se povezivala s konzervativnom politikom, a kasnije se i sama izjasnila kao transrodna osoba i identificirala se kao žena. Jenner se prošle godine kandidirala za guvernerku Kalifornije, ali je izgubila od demokratskog predsjednika Gavina Newsoma. Dobila je jedan posto od ukupnog broja glasova.

- To je jedna od stvari za koje ću se nastaviti boriti u budućnosti: je li Republikanska stranka umjerenija i otvorenija prema ljudima? Bez obzira na to što se dogodi u ovoj kampanji, nastavit ću tu borbu. Republikanska stranka se mora promijeniti i iskreno govorim da sam ja za promjenu, rekla je Jenner za The Washington Post prije nego li su birališta zatvorena.

image

Bruce Jenner (danas Caitlyn) s kćerima Kendall Jenner, Kim Kardashian, Khloe Kardashian, Kylie Jenner, Kourtney Kardashian i bivšom suprugom Kris Jenner

Jake Holly/Shutterstock Editorial/Profimedia

Caitlyn Marie Jenner je, podsjetimo, rođena kao William Bruce Jenner koji je bio osvajač olimpijske medalje i poznata tv ličnost, najviše zbog kćeri Kim Kardashian. Zlato je u disciplini dekatlona osvojio 1976 godine na Olimpijskim igrama u Montrealu nakon čega je proglašen američkim herojem i najvećim svjetskim sportašem. Bio je na naslovnici Playgirla, glumio na televiziji i u filmovima, a s tri supruge ima ukupno šestero djece od kojih su najpoznatije sestre Kardashian.

Jenner je javno obznanio da mijenja spol u travnju 2015. godine, a onda i promijenio ime u Caitlyn.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
07. travanj 2024 14:37