UŽIVO IZ SAUNE

Bujne obline prekrivene samo minijaturnim ručnikom: Salma Hayek (56) raspametila fanove

Salmi nije strano pozirati za oskudne fotografije i pokazati svoju zavidnu figuru

Salma Hayek

 Steve Bealing/landmark Media/Newscom/Profimedia/Steve Bealing/landmark Media/newscom/profimedia

Holivudska ikona Salma Hayek oduševila je obožavatelje dok je pozirala u sauni "taktički" pokrivena samo ručnicima. Poznata je glumica podijelila nekoliko izazovnih fotografija na svom Instagram profilu, a njeni su pratitelji odmah pohrlili pisati komentare i nizati joj komplimente.

- Prihvaćanje ljekovite moći saune i znojenje otklanjaju stres - napisala je 56-godišnjakinja u objavi na Instagramu gdje pokazuje svoju zavidnu figuru, a do izražaja dolazi njen trbuh, prenosi Daily Star.

- Evo kako slomiti internet - napisao je jedan od obožavatelja.

- I ona će navršiti 57 godina ovog rujna... - ustvrdio je jedan šokirani komentator, dok ju je nekoliko pratitelja nazvalo "najljepšom ženom na svijetu".

Inače, Salmi nije strano pozirati za oskudne fotografije. Prošlog je mjeseca obradovala mnoge snimkom plesa tijekom kojeg joj je ogrtač skliznuo s njenog tijela te otkrio intimne dijelove.

image
Screenshot/instagram/
image
Screenshot/instagram/

Ranije ove godine, izazovna je Salma zagolicala maštu brojnih obožavatelja i dospjela na naslovne stranice mnogih portala fotografijama u kupaćem kostimu. Naime, pokazala je svoj dekolte u seksi neonski žutom bikiniju dok je uživala na brodu uz prekrasan zalazak sunca. Slavna je Hayek pozirala u bikiniju kako izlazi iz vode, a niz atraktivnih fotografija podijelila je na svojem Instagram profilu koji broji čak 24 milijuna pratitelja.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
27. travanj 2024 17:50