INTERNET SENZACIJA

Bujna influencerica se buni: ‘Povećajte sjedala u avionima, moja guza ne stane‘; No dobila je reakcije kakve nije očekivala

Njene se obline nisu svidjele svima i gledatelji su brzo ustvrdili da si je sama uzrokovala problem

Gracie Bon

 Screenshot/instagram/

Influencerica poznata po svojim bujnim oblinama ljutito je tražila od jedne zrakoplovne kompanije da povećaju sjedala u avionu jer ona u njih "ne može smjestiti svoju veliku stražnjicu".

Naime, 26-godišnja Gracie Bon iz Paname, podijelila je video s izazovima s kojima se suočava svaki put kad leti avionom, uključujući vezanje sigurnosnog pojasa. Zatim je viđena kako šeta zračnom lukom, dok se osvrće iza sebe, smiješi se i pokazuje svoju figuru.

Na objavljenoj snimci djevojka viče da bi "avioni trebali imati veća sjedala" i nastavlja objašnjavati kako "nije njena krivica što ima veliku guzicu".

- Povećajte ta sjedala! - istaknula je influencerica povećih oblina, prenosi Daily Mail.

Snimku je podijelila na Instagramu za svojih pet milijuna pratitelja, a ubrzo je prikupila 1,3 milijuna pregleda i 3500 komentara.

Međutim, njene se obline nisu svidjele svima i gledatelji su brzo ustvrdili da si je sama uzrokovala problem nakon što se odlučila na brojne operacije. Komentari su pretežito bili negativni, a jedan je korisnik napisao: "Ono što ti treba je veći mozak", dok je drugi predložio da "kupi dva mjesta umjesto jednog, jer očito ima dovoljno novca da si ih priušti".

U međuvremenu, neki su se šalili da se trebala "voziti vlakom", dok su drugi naglasili da je "nitko nije tjerao na operacije".

Ipak, neki su se korisnici složili s modelom, a jedna je komentatorica istaknula da joj "tako i onako treba veće sjedalo i pojas koji nema tako tvrdu kopču", dok je jedna druga objasnila da joj uvijek "polovica stražnjice ispada".

Neki su čak i stali u obranu nesretne influencerice i istaknuli kako je jedina operacija koju je imala zatezanje trbuha te naglasili kako su joj "bokovi prirodno tako veliki". Doduše, nije potvrđeno kojim je operacijama bila podvrgnuta panamska manekenka.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. travanj 2024 11:43