ANEGDOTE IZ PROŠLOSTI

BRUTALNO ISKRENE ISPOVIJESTI POZNATIH I SLAVNIH Opisali najneugodnije epizode s Trumpom: 'Imala sam 18, otišli smo na spoj naslijepo. Bolje da nismo'

 
Donald Trump 2006.
 Fred Prouser / REUTERS

Kao vlasnik brojnih hotela, licenci izbora ljepote i televizijska ličnost, američki predsjednik Donald Trump susreo se i puno prije dolaska na vlast s brojnim slavnim osobama iz svijeta šoubiza. Budući da se uglavnom radi o zabavnim ili neugodnim anegdotama, većina se ne ustručava prepričavati kako se Trump ponašao pri prvom susretu.

Jednu takvu anegdotu prepričao je glumac Woody Harrelson za magazin Esquire koji je milijardera upoznao 2002. kad ih je tadašnji guverner Minnesote Jesse Ventura obojicu pozvao na večeru. Za stolom su sjedili Harrelson, Ventura, Trump i njegova tadašnja zaručnica Melanija, piše Guardian. Evo kako je Harrelson opisao večeru:

- Realno, kad sjedite na večeri s još troje ljudi, očekujete da svaka osoba ima pravo na otprilike četvrtinu konverzacije, zar ne? E, mislim da je Melanija dobila 0,1%, ja sam dobio oko 1%, Jesse oko 3%, a Trump je preuzeo ostatak. Postalo je toliko grozno da sam morao izaći i zapaliti joint prije nego se vratim monopoliziranju razgovora.

Bizarnog susreta s Trumpom prisjetio se i glumac Charlie Sheen koji je naletio na njega u restoranu, netom prije nego se trebao oženiti. Budući da nije mogao doći na vjenčanje, Trump je skinuo skupe platinaste i dijamantima optočene gumbe za manšete te ih dao Sheenu kao poklon.

- Šest mjeseci kasnije procjenjivao sam neki nakit koji sam imao i sjetio sam se tih gumba. Kad je zlatarka pogledala, ustuknula je i rekla: ‘Ovo je jeftini kositar i loši cirkoni. Trump je preko toga samo stavio svoj žig. Mislim da to govori puno o čovjeku - rekao je Sheen.

Zvijezda ‘Harryja Pottera’ Daniel Radcliffe imao je samo 11 godina kad je upoznao Trumpa. Trebao je gostovati u showu ‘Today’ kad mu je prišao današnji predsjednik i pitao ga kako je:

- Rekao sam da sam prilično nervozan i da ne znam o čemu ću pričati u emisiji. A on mi je rekao: ‘Samo im reci da si upoznao gospodina Trumpa.’ Ni dan danas ne mogu shvatiti taj nivo samopouzdanja.

Trump je često igrao golf s poznatima, no nitko ga nijednom nije pohvalio. Kad su glumca Samuela L. Jacksona pitali tko je od njih dvojice bolji golfer, odgovorio je:

- To sam ja, sigurno. Ja ne varam u igri.

Slična su iskustva podijelili i glazbenik Alice Cooper i bivši boksač Oscar de la Hoya koji je čak opisao kako Trump vara - kad promaši lopticu, novu izvadi iz džepa. A kad ih dovoljno ispuca, jedna će se naći upravo ondje gdje je trebala.

Vjerojatno puno slikovitija iskustva podijelile su slavne glumice koje nisu pale na Trumpovo udvaranje. Salma Hayek je ispričala kako je nije prestajao nazivati:

- Nekako je nabavio moj broj i neprestano me nazivao da me izvede van. Kad sam mu oštro rekla da ne bih izašla s njim ni da sam slobodna, da nemam dečka, netko od njegovih, ili on sam, je nazvao National Enquirer i rekao da ne bi nikad izašao sa mnom jer sam preniska.

** RIGHTS: WORLDWIDE EXCEPT IN UNITED STATES ** Los Angeles, CA  - Brooke Shields reveals the cringeworthy pickup line President Donald Trump used on her as she appears on Watch What Happens Live. The actress recalled how she once rejected President Trump after he tried to get a date with her. Shields, 52, recounted denying Trump a date nearly two decades ago , saying:
Profimedia, Backgrid UK
Brooke Shields o odbijanju Donalda Trumpa

Brooke Shields je pak ostala prilično zatečena njegovom ponudom:

- Bila sam na putu, snimali smo film, a on me nazvao neposredno nakon što se razveo. Rekao mi je: ‘Mislim da bismo trebali izlaziti jer si ti miljenica Amerike, a ja sam najbogatiji Amerikanac. Ljudi bi nas obožavali.’

Glumica Emma Thompson mu nije htjela ostati dužna:

- Nazvao me i rekao: ‘Želim ti ponuditi smještaj u jednom od mojih prekrasnih hotela, a nekad bismo možda mogli i na večeru.’ Pomislila sam - zove me u prikolicu na posao da mi ponudi smještaj i večeru? To je jednostavno čudno. Samo sam mu rekla: ‘To je jako ljubazno od tebe. Nazvat ću te kasnije.’ Samo sam spustila slušalicu i ispričala svima na snimanju. Neko vrijeme nam je to bio odličan izvor zabave.

Vjerojatno najbliskije iskustvo ispričala je glumica Candice Bergen, koja se proslavila glavnom ulogom u seriji ‘Murphy Brown’. Ona je otišla na spoj na slijepo s Trumpom još sedamdesetih i otkrila da je ‘nosio bordo odijelo u tri dijela, bordo mokasine i došao je u bordo limuzini’. Imala je 18 godina, otprilike kao i on, i otkrila je da je spoj s Henryjem Kissingerom bio bolji.

- Bila sam kod kuće jako rano.

Novac doista može kupiti svašta osim naklonosti.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
15. travanj 2024 03:02