GLUMAČKA LEGENDA

Bruce Willis viđen prvi put u javnosti: Posljednjih mjeseci ne odvaja se od svoje obitelji

Paparazzi su ga snimili na ručku s prijateljem u Brentwoodu u Kaliforniji, a djelovao je dobro raspoloženo i opušteno

Bruce Willis u restoranu

 Profimedia

Legendarni glumac Bruce Willis viđen je u javnosti prvi put nakon što je objavljeno da je bolestan.

Paparazzi su ga snimili na ručku s prijateljem u Brentwoodu u Kaliforniji, a djelovao je dobro raspoloženo i opušteno.

Fotografije su se vrlo brzo proširile društvenim mrežama, a fanove je razveselilo vidjeti ga u dobrom stanju, nakon teške dijagnoze afrazije, čije su posljedice gubitak ili poremećaj govora koji uključuje smanjenu mogućnost razumijevanja ili izražavanja riječi.

image

Bruce Willis

Profimedia

Podsjećamo, njegova obitelj je prije šest tjedana podijelila objavu: "Želimo vas obavijestiti da naš voljeni Bruce ima zdravstvene probleme. Nedavno mu je dijagnosticirana afazija, koja utječe na njegove kognitivne sposobnosti. On će napraviti pauzu od svoje karijere, koja mu je mnogo značila. Ovo je teško vrijeme za našu obitelj i cijenimo ljubav, suosjećanje i podršku koju nam pružate."

Njegova supruga Emma Heming Willis nedavno se zahvalila svima koji su uz njih u ovim teškim trenutcima.

"Empatija, suosjećanje i razumijevanje nešto su što nas okružuje u posljednje vrijeme. Hvala vam na tome i što neprestano šaljete svoju ljubav, molitve i savjete te dijelite vlastito iskustvo s tom bolesti. Ništa još nije izgubljeno", napisala je.

Bruce se posljednjih mjeseci ne odvaja od svoje obitelji, provodi vrijeme sa suprugom i zajedničkim kćerima Mabel i Evelyn, ali i sa bivšom suprugom Demi Moore i tri kćeri koje ima s njom Rumer, Scout i Tallulah.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 04:55