TEŠKI DANI

Bruce Willis slavi 68. rođendan, njegova supruga objavila emotivni video: Plakala sam čim se probudila!

- U životu jednostavno moramo prihvatiti stvari. Međutim, ponekad sam danima tužna, rekla je

Emma Heming

 Screenshot/

Supruga Brucea Willisa je povodm glumčeva 68. rođendana objavila emotivan video.

Na snimci koji je objavila na društvenim mrežama Emma Heming je otkrila kako je plakala čim se probudila te da joj "slama srce" gledanje starih videa na kojima je njezin suprug.

- Danas je, dakle, mom mužu rođendan. Započela sam dan tako što sam se rasplakala. Kao što možete vidjeti, crvene su mi oči i nos. Mislim da je važno da vidite sve strane ovoga. Često dobivam poruke kako sam jaka. Nemam izbora. Voljela bih da imam. Ali moram odgojiti dvoje djece u svemu ovomu, započela je Emma.

- U životu jednostavno moramo prihvatiti stvari. Međutim, ponekad sam danima tužna. Tako se osjećam i danas, na njegov rođendan. Počela sam praviti video s njegovim snimkama i, ne znam zašto, ali to mi slama srce. To radim i za vas, znam koliko volite moga supruga. Hvala vam, zaključila je glumčeva supruga.

Emma je nešto kasnije i objavila video s Bruceovim snimkama.

- On je čista ljubav. Tako je voljen. I uvijek ću ga voljeti. Sretan rođendan dragi moj. Moja rođendanska želja za Brucea je da ga i dalje držite u svojim molitvama jer će njegova osjetljiva duša u znaku Ribe to osjetiti. Hvala vam puno što ga volite i brinete za njega, napisala je.

Bruce se prošle godine povukao iz glume kada je započeo borbu s afazijom, bolešću zbog koje su mu se pogoršale sposobnosti govora. Nedavno je otkriveno da mu je postavljena nova dijagnoza i da boluje od demencije.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 00:31