ZDRAVLJE NA PRVOM MJESTU

Bruce Springsteen odgodio sve nastupe u rujnu kako bi se posvetio liječenju peptičkog ulkusa

Vlasnici ulaznica dobit će informacije o pomaknutim datumima, a turneja bi se trebala nastaviti 3. studenog u Vancouveru

Bruce Springsteen

 Valerie Macon/Afp

Slavni Bruce Springsteen odgodio je sve svoje nastupe u rujnu jer se mora podvrgnuti liječenju od peptičkog ulkusa, odnosno ranica na sluznici probavnog trakta. Vijest je objavljena u pjevačevoj izjavi na društvenim mrežama u srijedu, u kojoj je navedeno da su mu medicinski savjetnici savjetovali da odmori ostatak mjeseca kako bi se usredotočio na svoje zdravlje.

"Ovdje u E Streetu, slomljeno nam je srce što moramo odgoditi ove nastupe. Prvo, isprike našim fantastičnim obožavateljima iz Phillya koji su nam nedostajali prije nekoliko tjedana. Vratit ćemo se da skupimo te nastupe, a zatim i još neke. Hvala vam na razumijevanju i podršci. Oduševili smo se na našim koncertima u SAD-u i veselimo se zbog još sjajnih trenutaka. Uskoro ćemo se vratiti", napisao je Springsteen u svojoj izjavi.

Objava je stigla nekoliko tjedana nakon što je The Boss otkazao dva koncerta u Philadelphiji zbog nepoznate bolesti. "Iz razloga što se Bruce Springsteen razbolio, njegovi koncerti s The E Street Bandom u Citizens Bank Parku u Philadelphiji 16. i 18. kolovoza su odgođeni", podijelio je tada na društvenoj mreži X (prije poznatoj kao Twitter).

Odgođeni nastupi uključuju Syracuse, New York, (7. rujna); Baltimore, Maryland, (9. rujna); Pittsburgh, Pennsylvania, (12. i 14. rujna); Uncasville, Connecticut, (16. rujna); Albany, New York, (19. rujna); Columbus, Ohio, (21. rujna); i Washington, DC, (29. rujna).

Na Springsteenovoj je web stranici navedeno da će "vlasnici ulaznica dobiti informacije o pomaknutim datumima za odgođene nastupe". U ovom trenutku, njegova turneja bi se trebala nastaviti 3. studenog u Vancouveru. Springsteen i E Street Band započeli su svoju turneju 1. veljače ove godine u Tampi na Floridi. Od tada su se svirali diljem Sjeverne Amerike i Europe.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
27. travanj 2024 19:25