POVRATAK NA SCENU

Britneyina sestra otkrila detalje odnosa s pjevačicom: ‘Možda je nisam podržala onako kako bi javnost željela, ali...‘

‘Volim svoju sestru i podržavam je. Uvijek jesam, uvijek hoću, sve dok je sretna‘

Jamie Lynn Spears

 Fox Tv/Backgrid/Backgrid Uk/Profimedia/Fox Tv/backgrid/backgrid Uk/profimedia

Na Paramount+ streaming platformu dolazi film "Zoey 102", naslov koji ujedinjuje Jamie Lynn Spears s njezinim kolegama iz popularne Nickelodeonove serije iz ranih 2000-ih, "Zoey 101".

Serija je završila 2008., i to nakon tri sezone, a iste godine, tada 17-godišnja Spears rodila je kćer Maddie. Jamie Lynn, inače mlađa sestra Britney Spears, vratila se u ulogu Zoey Brooks, no ovog je puta odrasla i ponovno se okuplja sa svojim školskim prijateljima na vjenčanju svoje najbolje prijateljice.

image

Erin Sanders, Jack Salvatore i Jamie Lynn Spears na premijeri filma ‘Zoey 102‘

Charley Gallay/Getty Images/Profimedia/Charley Gallay/getty Images/profimedia

Naime, ova revitalizacija nekad popularne dječje/tinejdžerske serije nastupila je baš usred raznih glasina da se sestre Spears i njena majka konačno slažu te da su formirale određeni "prijateljski odnos", piše US Magazine.

- Možda je nisam podržala onako kako bi javnost željela da to učinim, s hashtagom "#freebritney" na javnoj platformi, ali uvjeravam vas da sam podržavala svoju sestru puno prije nego što je taj hashtag uopće postojao - podijelila je glumica.

image

Jamie Lynn Spears i Britney

Breeden, Thompsett/Pacific Coast News/Profimedia/Breeden, Thompsett/pacific Coast News/profimedia

- Tako sam ponosna na nju što je bila glasna. Tako sam ponosna na nju što je zatražila novog odvjetnika, kao što sam joj i rekla da učini prije mnogo godina. Volim svoju sestru i podržavam je. Uvijek jesam, uvijek hoću, sve dok je sretna - izjasnila se Jamie Lynn.

image

Jamie Lynn Spears

Paramount+/Everett/Profimedia/Paramount+/everett/profimedia

Podsjetimo, u srpnju prošle godine popularna je Britney dobila pravo da izabere vlastitog pravnog zastupnika, a izabrala je bivšeg saveznog tužitelja Mathewa Rosengarta. U to je vrijeme također optužila svog oca, Jamieja Spearsa, za "zlostavljanje u sklopu skrbništva".

- Ako ovo nije zlostavljanje, ne znam što jest. Mislila sam da me pokušavaju ubiti - priznala je Britney.

Usred saslušanja, Britney i njezina sestra podijelile su svoja razmišljanja putem društvenih medija.

Dok je Britney nastavila tvrditi da je njezina mlađa sestra nije uvijek čuvala, Jamie Lynn pokušala je obraniti pop zvijezdu.

- Ta ljubav je još uvijek tu. Volim svoju sestru - rekla je Jamie Lynn tijekom intervjua za Good Morning America u siječnju 2022.

- Samo sam je voljela i podržavala te činila što je ispravno prema njoj, i ona to zna. Uvijek sam bila najveća podrška svojoj sestri, pa kad je trebala pomoć, smislila sam načine kako to učiniti - objasnila je 32-godišnja Jamie Lynn.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
15. svibanj 2024 16:43