OBITELJSKI SUKOBI

Britney uzvraća udarac: Sestru nazvala derištem, a tatu optužila da je ljubavnicu plaćao njezinim novcem

Uz sestrinu izdaju, Britney se još uvijek preko medija bori s ocem Jamiejem koji ju je trinaest godina držao u ‘zatočeništvu‘

Britney i Jamie Lynn Spears

 Shutterstock/profimedia

Medijska saga obitelji Spears se nastavlja, a slavna pjevačica Britney (41) ovog se puta odlučila obračunati i s ocem i s mlađom sestrom Jamie Lynn (30) prenosi Page Six.

Britney Spears je u srijedu na Instagramu prozvala Jamie Lynn Spears, a čini se da je pop zvijezda još uvijek bijesna zbog njezina intervjua koji je dala kad je imala samo 12 godina.

Slavna pjevačica ponovno je objavila post koji je već podijelila, ali ga je ubrzo obrisala, a u njemu navodi da je trebala "ošamariti" i Jamie Lynn, i njihovu mamu Lynne Spears. Ovaj put, međutim, Britney je u objavu dodala proširenu i još gorljiviju verziju.

“Ti sebično malo derište!!!”, napisala je Britney svojoj sestri te dodala: “Reći kako je bilo čudno i glupo što sam kupila kuću za mamu!! Bila je tako ponosna na mene, a ti si toj djevojci s kojom si radila intervju rekla da je to jednostavno čudno...”

Britney se pozvala na dio intervjua u kojem je Jamie Lynn ispričala kako je pjevačica ponudila njihovoj mami kupiti kuću ako se razvede od njihova oca, zloglasnog Jamieja Spearsa.

Jamie Lynn je naizgled implicirala da se osjeća zbunjeno, rekavši voditelju podcasta Alexu Cooperu da je to zaista čudna ponuda koja ju je tijekom odrastanja iznova šokirala.

"Dat ću ti kuću ako se razvedeš od tate. Zašto bi ti tvoje dijete to smjelo reći?", pitala se tad Jamie Lynn.

Tijekom drugog dijela intervjua, Jamie Lynn je rekla Cooperu da se osjećala uplašeno kada je njezina velika sestra navodno jednom zgrabila nož i obje ih zaključala u spavaću sobu.

"Bilo je stvarno zastrašujuće i osjećala sam se vrlo nesigurno", rekla je Jamie Lynn o navodnom incidentu te nastavila: "Mislim da je važno da to kažem jer to tad nisam razumjela - bila sam dijete."

Kasnije je svoju sestru nazvala "briljantnom mladom ženom" koja je "sigurno patila to sve vrijeme".

Pale ružne riječi i optužbe

Bijesna višestruka dobitnica Grammyja je komentirala navode svoje mlađe sestre: "J*****, Jamie Lynn! Kako si mogla otkriti novinarima da si se sa mnom osjećala nesigurno i čudno. Jako si me povrijedila".

Britney se osvrnula i na dio intervjua u kojem je njezina sestra tvrdila da ju je njihova mama istukla torbicom.

Pjevačica je ovog puta stala u obranu svoje majke Lynn, tvrdeći da je Jamie Lynn "je*eno mrzi" i da je "zaslužila puno više" od udaranja torbicom.

Pop zvijezda zaključila je svoju posljednju objavu prisjetivši se vremena kada se osjećala izdanom od svoje mlađe sestre, nedugo nakon razlaza s pjevačem Justinom Timberlakeom 2002. godine.

Britney je tvrdila da je Jamie Lynn obojila kosu poput njezine tadašnje rivalke Christine Aguilere i da više nije htjela provoditi vrijeme s njom.

image

Jamie Lynn Spears

Jason Walle/Zuma Press/Profimedia

“Isključila si me iz svog života kad sam te najviše trebala!!” napisala je Britney te dodala: “U svojoj knjizi si napisala da ti više nisam kao mama... Povrijedila si me.”

Sukobila se i s ocem

Uz sestrinu izdaju, Britney se još uvijek preko medija bori s ocem Jamiejem koji ju je trinaest godina držao u "zatočeništvu" kao njezin skrbnik.

Ovoga ga je puta Britney optužila da je imao aferu s njezinom bivšom menadžericom koja je u to vrijeme bila udana te da je koristio njezin novac kako bi financirao putovanje u Izrael kako bi se njih dvoje pokrstili, piše Daily Mail.

Njezin odvjetnik Mathew Rosengart poslao je u utorak pismo Višem sudu u Los Angelesu, u kojem Britney traži da njezin otac prizna da je imao vezu s Louise 'Lou' Taylor i zlouporabio njezina novčana sredstva.

'Priznajte da ste, dok ste bili konzervator Britney Spears, imali romantičnu vezu s Lou Taylor s kojom ste otišli na zajedničko putovanje koje je financirala vaša kći', stoji u pismu do kojeg je došao Radar Online.

Britneyin pravni tim također je podnio sudske dokumente u kojima se navodi da je Jamie platio gotovo 6 milijuna dolara zaštitarskoj tvrtki koja je navodno uspjela dobiti privatne telefonske zapise Britneyine majke Lynne.

Nadalje, u spisima se navodi da je Jamie potrošio 1,5 milijuna dolara od novca svoje 41-godišnje kćeri na održavanje kuće u Louisiani koja je pripadala njoj, prije nego što ju je prepisao na sebe.

Iako sudski dokumenti tvrde da su Jamie i Lou imali romantičnu vezu, navodno ne navode kada je ta afera počela niti koliko je dugo trajala.

Sporna fotografija s krštenja

Lou Taylor, koja se udala za svog muža pastora Rona 1989., objavila je fotografiju na društvenim mrežama nakon njihova putovanja u Svetu zemlju 2017. godine.

'Krštena u rijeci Jordan - krštena od strane muža - krštena s prijateljima', napisala je uz fotografiju, snimljenu u Yardenitu u regiji Galileja.

Trojka je na slici nasmijana, mokra i odjevena u bijelo, dok Lou grli Jamieja.

Najnovije prijave uslijedile su nakon što je Jamie zatražio da njegova kćer pokrije troškove velikih odvjetničkih troškova koje je skupio prošle godine kada je smijenjen s mjesta konzervatora pop-zvijezde nakon gotovo 14 godina.

Rosengart je ponovio navode iz dokumentarca New York Timesa da je Jamie Spears prisluškivao telefon i dom njegove kćeri, rekavši da je posrijedi 'ozbiljno nedolično ponašanje, potencijalno kriminalno ponašanje, od strane gospodina Spearsa.'

Jamiejev odvjetnik Alex Weingarten rekao je da su optužbe, zajedno s optužbama za financijske malverzacije, 'sve gluposti'.

"Zapravo sve što se navodi u tim prigovorima je ili očito lažno ili izvan konteksta", rekao je Weingarten.

Weingarten planira podnijeti zahtjev za masovno otpečaćenje dokumenata iz cijelog konzervatorstva, govoreći 'da istina treba izaći na vidjelo'.

Naložen je i konačan prijenos imovine Britney Spears natrag na nju te je odlučeno da se zapečati naredba o prekidu konzervatorstva. Britney nije sudjelovala na saslušanju u srijedu.

U sudskim dokumentima Rosengart je napisao da su optužbe protiv Britneyina oca 'specifične, vjerodostojne i ozbiljne, u rasponu od zlouporabe do sukoba interesa, lošeg financijskog upravljanja i korupcije konzervatorstva do impliciranja državnog i saveznog kaznenog zakona.'

Sudac u Los Angelesu u studenom je službeno odobrio proces okončanja kontroverznog nadzora na čelu s Jamiejem, koji mu je omogućio kontrolu nad mnogim aspektima života svoje kćeri otkako je postao njen skrbnik 2008. usred zabrinutosti za mentalno zdravlje pop zvijezde.

Jedna od glavnih optužbi koju je Britneyin pravni tim iznio protiv njezina oca sugerira da je platio tvrtki Black Box Security da nadgleda Britneyjin telefon kako bi utvrdio njezin kontakt s odvjetnicima i medijima, kao i da ju je potajno snimao u njezinoj spavaćoj sobi.

Prema The New York Timesu, sudski dokumenti također navode da je zaštitarska tvrtka uspjela dobiti GPS podatke ljudi za koje se zna da su bliski Britney za potrebe nadzora - iako je nepoznato kako bi zaštitarska tvrtka pristupila tim informacijama.

Istražiteljica Krolla Sherine Ebadi, koju je pravni tim pjevačice angažirao da otkrije Jamiejevo upravljanje njenim novcem, uspjela je potvrditi tvrdnje da je Black Box Security korišten za nadzor Britneyina telefona.

Ebadi je u sudskom spisu koji je vidio The Times rekla da je intervjuirala bivšeg zaposlenika Black Boxa Alexa Vlasova koji je tvrdio da je tvrtka navodno pribavila privatne telefonske zapise za Britneyinu majku i bliske prijatelje kako bi saznala jesu li razgovarali s medijima.

Jamie je također navodno zamolio Black Box Security da mu pošalje Britneyine 'terapijske bilješke' s njezina iCloud računa - unatoč tome što je to bilo zabranjeno bez dopuštenja njegove kćeri.

Britneyin pravni tim također je optužio Lou Taylor da je umiješana u Jamiejev navodni financijski propust i loše upravljanje. Lou više nije Britneyina menadžerica, no i dalje zastupa njezinu mlađu sestru Jamie Lynn.

Britneyini odvjetnici nedavno su poslali pismo Jamie Lynn, prijeteći tužbom ako 30-godišnjakinja nastavi spominjati Britney tijekom promocije svojih memoara.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. travanj 2024 12:00