NA PLAŽI

Britney Spears počastila fanove serijom golih fotografija: Priprema li nešto posebno?

Glazbenica se na kadrovima smiješi u kameru, a plava joj je kosa raspuštena oko lica

Britney Spears

 Walter/Bestimage/Profimedia/Walter/bestimage/profimedia

Iako nerijetko iznenađuje postovima na Instagramu u kojima se pojavljuje oskudno odjevena, ovog je puta pjevačica Britney Spears podijelila čak tri eksplicitne fotografije koje ne viđamo tako često.

Naime, popularnoj je pjevačici već postala navika dijeliti golišave fotografije, u većini slučajeva sa strateški smještenim emojijima prikriva intimne dijelove tijela. Doduše, na nedavno podijeljenim snimkama, slavna je pjevačica ostavila emojije iza sebe i bez odjeće pozirala na plaži.

Dvije fotografije, od kojih je jedna crno-bijela, prikazuju Britney s rukama preko grudi, dok na trećoj prinosi ruke licu, pokrivajući se laktovima. Glazbenica se na kadrovima smiješi u kameru, plava joj je kosa raspuštena oko lica, a u kadru se vidi i sjena misterioznog fotografa. Također, nije jasno kada su zapravo snimljene te tri fotografije.

Inače, neposredno prije golišavih snimki, Britney je objavila video na kojem se šali kako pere lice poput mačke, dok liže svoje prste i trlja područje očiju.

Podsjetimo, 2024. obilježava se 25. godišnjica od kada je ikona izbila na glazbenu scenu. Ona je 1999. objavila svoj debitantski album "...Baby One More Time", a obožavatelji Britney nadaju se njezinu povratku na pozornicu kako bi obilježili godišnjicu. Doduše, izgleda da će ostati razočarani...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
05. travanj 2024 11:12