ŠTO JE S VRATIMA?

Britney Spears opet pozirala kao od majke rođena, a obožavateljima je jedan detalj zapao za oko

Svoje intimne dijelove pokrila je emojijima ružičastog srca, a slikama je dodala i grafiku crvene ruže

Britney Spears opet pozira gola

 Instagram

Pjevačica Britney Spears podijelila je novu seriju fotografija s tropskog odmora na kojima pozira gola.

Na identičnim fotografijama koje su sadržavale različite filtere - pjevačica stoji na vratima, potpuno gola, dok rukom pokriva grudi, a intimne dijelove emojijima ružičastog srca.

U međuvremenu su obožavatelji primijetili da je Britney uređivala fotografije jer je zakrivila okvir vrata, baš kao i njezin struk.

Jedan obožavatelj je napisao: "Ovo je iz dana u dan sve čudnije..." Drugi je primijetio: "Osjećam se kao da ovo čak ni Britney Spears više ne objavljuje... što je s crvenim ružama na svakoj slici? Također su vrata zakrivljena... uređene slike?"

Međutim, drugi su je podržali: "Tako sam sretan zbog tebe! Radi što god želiš sa svojom slobodom."

Od 5. svibnja do sada, Britney je šest puta objavila fotografije gdje je potpuno gola, koristeći svog kućnog ljubimca, psa Sawyera i dobro postavljene emotikone kako bi prikrila svoje intimne dijelove.

Zadnja linija fotografija nastala je nakon što je pjevačica priznala da 'prolazi kroz nešto' jer je nedavno objavila vijest o ranom pobačaju, i to samo mjesec dana nakon što je prvi put otkrila da je trudna. "U ovom trenutku definitivno prolazim kroz nešto u svom životu", započela je Britney svoju objavu na kojoj se može vidjeti video njezina plesa. "A glazba mi toliko pomaže da dobijem uvid i perspektivu."

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
11. travanj 2024 10:41