OGORČENA MAMA

Britney sinovima: ‘Molite se za mene kako bih nastavila davati vašem tati 40.000 $ mjesečno?‘

Slavna pjevačica posebno je ljuta na 15-godišnjeg Jaydena zbog njegovih nedavnih izjava

Britney Spears

 Instagram/Ddp Usa/Profimedia

Britney Spears na Instagramu je odgovorila svom otuđenom sinu Jaydenu nakon njegova nedavnog intervjua te otkrila da je postala ateistica. Slavna pjevačica (40) tako je 15-godišnjem Jaydenu poručila: "Bio si kao i ostali u mojoj obitelji. Potajno si volio gledati kao da nešto nije u redu sa mnom". Spears je zatim govorila o tome da je postala ateistica zbog onoga što je pretrpjela tijekom skrbničkog perioda koji je okončan prošle godine i kako su se prema njoj ponašali njezina djeca i obitelj, navodeći kako njezin otac Jamie (70) treba biti u zatvoru do kraja života.

"Iskreno, moj tata mora biti u zatvoru do kraja života. Ali kao što rekoh, Bog ne bi dopustio da mi se to dogodi da Bog postoji. Ne vjerujem više u Boga zbog načina na koji su se prema meni ponašali moja djeca i moja obitelj. Nemam više u što vjerovati. Ja sam ateistica", izjavila je Spears. Onda se obrušila na sina zbog njegovih izjava poput onih "nadam se da će biti bolje" i "molit ću se za nju" smatrajući da je njima potokopava.

"Molite se za što? Da nastavim raditi kako bih mogla platiti pravne troškove i kuću?", upitala je ogorčeno kritizirajući i drugog sina Seana Prestona (16) te njihova oca Kevina Federlinea (44).

"Želite li da ozdravim kako bih nastavila davati vašem tati 40 tisuća dolara mjesečno? Ili je razlog zašto ste se vi odlučili glupavo ponašati taj što je sve gotovo za dvije godine, a vi ne dobivate ništa?", nastavila je.

Za pretpostaviti je kako se Spears referirala na Jaydenov nedavni intervju za ITV News, u kojemu je izjavio da se njegov loš odnos s majkom može popraviti, no za to će trebati puno vremena. U snimci se Britney požalila i na to što su oba njezina sina odlučila ne provoditi vrijeme s njom, dodajući kako od svoje obitelji treba bezuvjetnu ljubav.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. travanj 2024 17:26