KULTNI PITON

Britney se prisjetila čuvenog nastupa iz 2001.: ‘Užasno sam se bojala. Non stop je palucao jezikom i siktao na mene‘

U knjizi je otkrila i kako je samo nekoliko tjedana prije tog nastupa shvatila da se boji zmija, ali se unatoč tome odlučila držati plana

Britney Spears 

 Timothy A. Clary/Afp/Profimedia/Timothy A. Clary/afp/profimedia

Iskreno, bojala sam se da će me ta zmija ugristi - kaže danas Britney Spears prisjećajući se svog čuvenog nastupa iz 2001. godine kada je nastupala s golemim pitonom. 41-godišnja pop zvijezda sada u svojim novim memoarima ‘The Woman In Me‘ otkriva kako se užasno bojala biti na sceni sa zmijom koja je siktala na nju.

- Mislim da me taj piton stvarno želio ubiti. Non stop je palucao jezikom i siktao na mene, nisam ga se usudila ni pogledati dok sam pjevala ‘I‘m A Slave 4 You‘ - piše Britney u knjizi koja bi trebala biti objavljena 24. listopada.

U knjizi je otkrila i kako je samo nekoliko tjedana prije tog nastupa shvatila da se boji zmija, ali se unatoč tome odlučila držati plana i nastupiti s pitonom. Unatoč tom strahu koji je kod nje i dalje prisutan nedavno je na društvenim mrežama pokazala kako je na leđima dala tetovirati upravo crvenu zmiju, čime, valjda, želi poručiti da strahove ostavlja iza sebe.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
28. travanj 2024 12:56