RASKALAŠENI PLES

Britney podijelila vruće snimke plesa na šipci, sinovi se srame slavne mame: ‘Gledajte, sinoć sam je prvi put isprobala!‘

Ovaj je video snimljen nekoliko dana nakon što se ponovno povezala sa svojim sinovima

Britney na šipci

 Screenshot/instagram/

Britney Spears je na šipci za striptiz raspametila sve svoje pratitelje, a pritom joj je definitivno pomogao oskudan komplet donjeg rublja s uzorkom leoparda koji je odjenula zajedno s odgovarajućim rukavicama i crnim čizmama. Na snimkama objavljenima na njenom Instagram profilu, popularna i kontroverzna pjevačica je na iznenađenje mnogih izvodila niz raskalašnih plesnih pokreta na ružičastoj šipci za striptiz.

Uz pjesmu "Closer" benda Nine Inch Nails, 41-godišnja pop zvijezda vrtjela se na prijenosnoj šipci marke X-Pole koju je već isprobala noć ranije.

- Dobila sam ovu šipku prije dva dana i sinoć sam je prvi put koristila - napisala je u opisu objave.

Naime, ovaj je video snimljen nekoliko dana nakon što je Page Six ekskluzivno saznao da se nedavno ponovno povezala s dvojicom svojih sinova, Seanom Prestonom i Jaydenom, koje je navodno "bilo sram njezinih seksi objava" na društvenim mrežama u prošlosti.

image

Kevin Federline i Britney, 2004.

V. Summers/admedia/capital Pictu/Capital Pictures/Profimedia/V. Summers/admedia/capital Pictu/Capital Pictures/Profimedia

Odvjetnik njezina bivšeg supruga Kevina Federlinea, Mark Vincent Kaplan, rekao je da su tinejdžeri bili u kontaktu s majkom "vjerojatno prije nekoliko tjedana".

Međutim, Page Six prenosi kako nije znao jesu li bili u kontaktu otkako su se 17-godišnji Preston i 16-godišnji Jayden ranije ovog mjeseca preselili na Havaje sa svojim 45-godišnjim ocem.

Još u kolovozu 2022. pisalo se da je Federline tvrdio kako Preston i Jayden nisu prisustvovali vjenčanju svoje majke sa Samom Asgharijem jer su bili razočarani njezinim objavama na Instagramu.

- Tako su odlučili. Prošlo je nekoliko mjeseci otkako su je vidjeli zadnji put. Odlučili su da ne idu na njezino vjenčanje - rekao je Federline.

Nakon toga, Asghari je stao u obranu svoje supruge, objavivši u svojim Instagram pričama da će "shvatiti da su postupci njihove majke bezopasni i izraz su novopronađene slobode". Dodao je kako se ne bi smjeli sramiti, već bi trebali biti ponosni.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
29. travanj 2024 00:10