IZMJENILA KNJIGU

Britney opet šokirala fanove, nakon 13 godina mržnje okončala rat s majkom: ‘Odsad ću šutjeti‘

Pop princeza odlučila je iz autobiografije ukloniti ružne dijelove o majci i sestri kako bi konačno popravili svoj odnos

Britney Spears

 Walter/Bestimage/Profimedia/Walter/bestimage/profimedia

Britney Spears je iz svoje biografije "The Woman In Me", uklonila ‘mnogo ružnog sadržaja‘ o svojoj majci Lynne i sestri Jamie Lynn nakon što se pomirila s njima, samo nekoliko mjeseci prije nego što će knjiga biti objavljena.

Prema izvoru koji je blizak 41-godišnjoj pjevačici, Britney je u početku u knjizi ‘izlila svoju ljutnju‘ na članove obitelji za koje je smatrala da su zloupotrijebili svoju moć nad njom kad nije bila sposobna samostalno odlučivati o svom životu.

Međutim, u posljednjim tjednima, odlučila je ukloniti najgrublje dijelove iz knjige s nadom da će to pomoći da se odnos s Lynne (68) i Jamie Lynn (32) popravi.

- Lynne ili Jamie Lynn nisu tražile od Britney da ukloni zlobne dijelove koje je napisala o njima, to je bila njena vlastita odluka, otkrio je izvor za DailyMail.

Sudska odluka koja je se naziva konzervatorstvom i koja je na snazi bila 13 godina, a u sklopu koje je njen otac Jamie (71) imao potpunu kontrolu nad njenim životom - u studenom 2021. godine je ukinuta. Kada je započela s pisanjem knjige, izvor kaže da je još uvijek osjećala zadršku prema obitelji zbog njihovog ponašanja tijekom tog vremena.

- Iako je knjiga bila napisana, Britney nije imala kontakt s Lynne i Jamie Lynn. Bila je ljuta, očajna za odgovorima i upravo je izašla iz 13 godina života iz pakla. Nije razumjela zašto je nisu spasili. Ali od tada je sve to pustila. Ona se liječi, a mama i sestra joj pomažu, također se liječe. Njen odnos s Jamie Lynn je najbolji ikada, objasnio je insajder.

U tu svrhu, Britney se čak dogovorila sa svojom mlađom sestrom da neće javno kritizirati jedna drugu - nakon što su se dugo vremena uključivale u ružne i dugotrajne sukobe.

- Britney i Jamie su sklopili pakt da se međusobno neće prozivati i sve obiteljske stvari držati unutar njihove tročlane obitelji. Nakon ove knjige, neće biti više takvih knjiga, podijelio je izvor.

Kaotičan odnos Britney s mlađom sestrom Jamie Lynn, koji je dodatno pogoršan oštrim optužbama koje je Jamie Lynn iznijela u svojoj knjizi "Things I Should Have Said" iz 2022. godine, sada je "najbolji ikada", tvrdi izvor.

- Osjećam isključivo ljubav prema svakom od članova svoje obitelji. Ako sam nešto naučila prošle godine, kad sam bila tako otvorena i osjećala da se moram braniti ponekad, osjećam da više nemam ništa drugo za reći. Moram pustiti stvari kakve jesu jer su ti razgovori privatni. Sada se mogu usredotočiti samo na svoje djevojčice, supruga i na posao kojim se bavim, rekla je Jamie Lynn na pitanje o odnosu s Britney u intervjuu za Variety.

Dva mjeseca prije nego što se pomirila s Jamie Lynn, u svibnju, Lynne je doletjela iz Kentwooda, Louisiane do Los Angelesa kako bi iznenada posjetila Britney kod nje u kući.

Njeni su napori bili uspješni, jer su sjedile i razgovarale 30 minuta i uspjele riješiti svoje probleme i poništiti štetu koja je nastala.

Britney se priprema za nadolazeće objavljivanje svoje knjige otkrića, koja je već zauzela prvo mjesto na Amazonu, tri mjeseca prije objavljivanja.

image

Britney Spears

Pa Images/Alamy/Alamy/Profimedia/Pa Images/alamy/alamy/profimedia

Prema Varietyju, dogovor za memoare je bio "rekordno visok", a vjeruje se da vrijednost ugovora doseže čak 15 milijuna dolara.

"The Woman In Me" već se može naručiti u nekoliko trgovina putem izdavačke kuće Simon & Schuster.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
28. travanj 2024 21:19