RASPJEVANA PJEVAČICA

Britney najavila novu pjesmu: ‘Podsjećam svoju ‘otmjenu‘ obitelj da nisam zaboravila što su mi učinili‘

Pjevačica je podijelila snimku na kojoj je svijet podsjetila na svoje iznimne glasovne sposobnosti

Britney Spears

 Instagram

Britney Spears, nakon iznova stečene slobode, u jednoj od zadnjih objava na Instagramu s vojskom svojih obožavatelja podijelila je snimku na kojoj je svijet podsjetila na svoje iznimne glasovne sposobnosti, ali i iskoristila priliku za još jedan obračun sa svojom obitelji. Uz to, dala je naslutiti i kako radi na novim glazbenim materijalima, iako je 40-godišnja zvijezda ranije tvrdila kako sumnja da će ikad više nastupati.

Ipak, snimka na kojoj pjeva u kupaonici odjevena u izazovni blijedoružičasti top govori u prilog tome da je promijenila mišljenje. Uz to, naglasila je i kako je odsad "vlastita navijačica".

U postu koji prati snimku, Britney je napisala: "Ljudi, upravo sam danas shvatila... nakon onog što mi je obitelj učinila prije tri godine... moram biti svoja vlastita navijačica!!! Bog zna da oni nisu bili...". Nakon toga je iznijela i nekoliko činjenica o vlastitoj impresivnoj karijeri poput one da je samo u SAD-u prodala 33.6 milijuna albuma, te gotovo 100 milijuna diljem svijeta.

Nakon toga je nastavila: "Ne, ne spremam audiciju za išta!!! Podsjećam sebe i svijet tko sam zapravo!!! Da... bit ću vlastita navijačica... Zašto??? Ovdje sam da podsjetim svoju bijelu "otmjenu" obitelj da nisam zaboravila što su mi učinili, niti ću ikada zaboraviti!!! Pssst, nova je pjesma u nastajanju... Otkrit ću vam na što sam mislila". Vrlo brzo njezin je post komentirao i zaručnik Sam Asghari, dajući joj podršku riječima: "Jako volim ovo". A svoje oduševljenje izrazili su i brojni obožavatelji naglašavajući koliko se vesele njezinim novim pjesmama.

Kako bilo, Britney se najvjerojatnije referirala na to što ju je obitelj 2019. vratila u postupak rehabilitacije. Time su se samo nastavile optužbe slavne pjevačice prema njezinoj obitelji koje su prilično česte nakon što se prošlog mjeseca napokon uspjela riješiti skrbništva nakon dugih 13 godina.

Prošlog je tjedna tako tvrdila kako su je otac i bivši menadžer natjerali da da intervju Diane Sawyer, tijekom kojeg se slomila na televiziji. O čitavom događaju koji se zbio 2003. napisala je poduži post, koji je kasnije obrisala. Ipak, na društvenim je mrežama tada otkrila kako je bila u vrlo ranjivom periodu, te kako nije željela dati intervju, no bivši je menadžerski tim, kako je rekla, doveo Sawyer u njezin dom i "prisilio da priča za nacionalnu televiziju".

Pristup Diane Sawyer okarakterizirala je kao "potpuno krivim" i osvrnula se na to kako ju je dovela do ruba i toga da se slomi u suzama tijekom intervjua, a sve se odigralo kratko nakon njezina prekida s Justinom Timberlakeom.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 23:21